maanantai 29. maaliskuuta 2010

Lihaskuntoilua aamutuimaan

Uusi viikko ja taas tuntuu muutaman päivän löysäilyn jälkeen niin vaikealta aloittaa tätä kevyempää elämää;)

Motivaatio heittelee suuntaan ja toiseen; viikko sitten oli taas niin tsemppi päällä ja heti kun saa taas maistaa makeaa elämää, niin itsekurin löytäminen on tosi vaikeaa:)

Sain kuitenkin aamulla itseäni niskasta kiinni ja tein lihaskunto-ohjelmani. Alkuun kävelin juoksumatolla 10 minuuttia ja sitten se 25 minuutin lihaskunto-osio ja vielä 10 minuuttia kävelyä päälle. Tällä kertaa en kuitenkaan muistanut laittaa sykemittaria, joten entisten lukemien arvion mukaan kaloreita kului varmaan noin 300.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa niin tutulta tuo motivaation heittely. Toisinaan se menee hyvällä fiiliksellä noin vaan ja sitten tuleekin päiviä jolloin tuntuu, että mitä väliä millään oikeastaan on. Sitten syödään ja öllötellään muutama päivä, kunnes taas iskee vähän raivokin kun huomaa että taas on antanut itselleen luvan "sohvaperunoitua". Lippu salkoon ja eteenpäin taas!

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Niin ja se vielä, että kun annat pari päivää mennä ihan plörinäksi, niin paino ottaa takapakkia heti lähes pari kuukautta:( No, eihän se tietenkään mitään lihomista ole vielä muutamassa päivässä, enimmäkseen elimistön nesteiden heittelyä, mutta kun se puntarilukema osaa kyllä aina vihastuttaa noina syöpöttelypäivinä;) Mutta totta; eteenpäin vaan taas!

Arto Painilainen kirjoitti...

Sellaistahan se on ... kuntoilun laiminlyömiseen on niin kovin helppo keksiä syitä. Mutta, kuinka hienoa onkaan, kun periksiantamattomuuden jälkeen endorfiinit jylläävät kehossa. Tsemppiä Sinulle.

Soile kirjoitti...

Kuntoguru: Kiitos ja periksihän ei anneta! Onneksi nuo retkahtamiset eivät kuitenkaan kestä koskaan muutamaa päivää kauempaa, sen verran verissä tämä homma on kuitenkin;)