keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Lihaskuntoharjoittelu osa 2 kuvin ja sanoin

Tänään oli vuorossa liikunnassa lihaskunto-ohjelma osa 2 sieltä TEHOKIINTEYTYS-kirjan Kotikuntosaliohjelmasta pienin muunnoksin.
Tässä myös 8 liikettä, jotka tehdään kahden liikkeen sarjoissa kerrallaan eli kolme sarjaa ja vuorotellen vaihdetaan liikettä ja näin pysytään koko ajan työn touhussa:)
Ensimmmäisen liikesarjanana tein 1 vatsalihakset pallolla.
Toistot 30 - 25 - 25 Ensimmäisen liikesarjan toinen liike ojentajapunnerrus eli paino nostetaan niskan takaa ojentaen kädet ylös.
Toistot 12 - 12 -12, paino 7,5 kg:

Toisen liikesarjan ensimmäinen liike on askelkyykky.
Toistot 15 - 12 -12, painot 7,5 kg/kpl:


Toisen liikesarjan toinen liike on kulmasoutu käsipainoilla.
Toistot 12 - 12 -12, painot 7,5 kg/kpl:


Kolmannen liikesarjan ensimmäinen liike on lantion nostot pallolla eli jalat pallolla ja lantio ylhäällä ja vedät palloa peppua kohti ja pieni pito ja oikaise jalat suoraksi, mutta älä laske lantiota maahan.
Toistot 15 - 15 -15:


Kolmannen liikesarjan toinen liike on Pullover eli nostat painon niskan takaa kädet pikkuisen koukussa.
Toistot 12 - 12 -12, paino 7,5 kg


Neljännen liikesarjan ensimmäinen liike on pallon rullaus vatsan alle eli jalat pallon päällä ensin suorana ja sitten rullaat palloa jaloilla kuvan osoittamalla tavalla.
Toistot 15 - 15 -15:


Neljännen sarjan toinen liike on ojentajille. Nostat painot otsan päältä kohtisuoraan yllös, muista, että kyynärpäät pysyvät samassa kohtaa ja vain ojennat painot ylös.
Toistot 12 - 12 -12, painot 4 kg/kpl.


Siinä oli päivän liikuntaosio:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi kun saisi itsekin virtaa samanlaiseen. Nuo kuvat kyllä vähän houkuttelee kokeilemaan, mutta mulla on vähän löysäilyfiilis ollut pääll. Sun tahdilla on pakko tulla hyvää jälkeä!

terkuin Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Loppujen lopuksi se treeni ei vie kuin puoli tuntia kerralla, koska en tee niitä lämmittelyjä enkä venytyksiä...ehkä pitäisi, mutta tahdon, että treenissä menee mahdollisimman vähän aikaa:)
Motivaatiot on kyllä korkealla, joten toivotaan, että intoa riittää koko vuodeksi ja tietystihän se pitäisi muuttua rutiiniksi!