perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kehonkoostumusmittaus

Nyt on herkuteltu taas oikein kunnolla:) Tänään käytiin tyttären kanssa tutustumassa uuteen Pannukakku-ravintolaan. Oli kyllä aivan ihana kulinaristinen kokemus! Otimme yhden suolaisen Jauheliha-sipuli-aurajuusto sisäänleivottuna ja yhden makean Mansikka-valkosuklaa-kermavaahto-pannukakun. Söimme molemmat puoliksi ja huh kun olivat täyttäviä ja ihanan makuisia: Meidän paikallisessa Kauppakeskuksessa oli eilen ilmaista Kehonkoostumusmittausta. Olipa mielenkiintoista luettavaa se raportti. Muuten kaikki arvoni oliva hyvät, mutta vyötärö-lantiosuhde oli huono eli iso peppu:) Sitä tässä koetetaan nyt sitten ahkeralla harjoittelulla pienentää;) Katsotaan sitten onnistunko. Rasvaprosenttini oli minulle positiivinen yllätys; vain 20.9! Tässä vielä kuva raportistani:

Ruokalistoja ja liikuntaraportteja tulee sitten todennäköisesti taas vasta huomisesta alkaen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on tosi hienosti tuo lihaksen ja rasvan osuus. Itse kävin tammikuussa vastaavassa, ja sain normaalit arvot muista paitsi vyötärö-lantio suhteesta (kertyy vyötärölle...). Mutta minulla oli tuota rasvaa 27% ja sekin menee vielä normaaliin. Eli sulla on kyllä tosi hyvät arvot. Jos oikein ihanteeseen haluaa, niin mun pitäisi saada lihasta lisää ja painoa pari kiloa pois. Siinä tavoitetta keväälle. Yritän edelleen saada treenitartuntaa, mutta kun aina on muka kaikkea muuta touhua ja kiirettä...

Zinnia

Soile kirjoitti...

Olin itsekin vähän yllättynyt tuosta rasvaprosentti luvusta; olisin luullut sitä suuremmaksi...Jalka- ja pepputreeniä minun pitäisi jotenkin tehostaa...en tiedä sitten miten?

Outi kirjoitti...

Minäkin nyt vakavissani mietin, että jonnekin täytyy päästä kehonkoostumusmittaukseen. Siitä ainakin sitten näkisi asioista totuuden ja edistymisen myös, kun toistaa joskus myöhemmin.

Soile kirjoitti...

Outi: Ajattelin käydä sitten kolmen kuukauden päästä jossain uudelleen, niin näkee onko vielä minun lihaskuntoharjoittelu tuonut lisää tuloksia:)

Outi kirjoitti...

Minä kirjoittelin äsken postia yhteen paikkaan, mistä saisi personal trainer palveluja ja myös tuon kehonkoostumismittauksen.

Soile kirjoitti...

Outi: Personal Trainer olisikin aivan upeaa saada! Varmaan tuo potkua harjoitteluun, mutta se taitaa olla aika arvokasta palvelua;)