perjantai 30. huhtikuuta 2010

Viikon paino ja kyllä; jojoilee, jojoilee....


Taas on viikko vierähtänyt ja on punnituksen aika. Jälleen humpsahdettiin puoli kiloa ylöspäin edellisestä viikosta...kummallista, eihän se tämän pitänyt olla tarkoitus,vaan toisinpäin; aina puoli kiloa alas! Suunta ei ole tavoitteen mukainen ja nyt on kyllä jo tehtävä jotain tälle jojoilulle. Tässä ollaan nyt kaksi kuukautta oltu tässä 56 - 57 painossa; milloin vähän enempi ja milloin vähän vähempi.

Nyt yritän (tiedän; moneskohan lupaus...) todella ottaa loppukirin ja saada vähän alempia lukemia aikaan tuohon puntarille. Toukokuun lopussa lähdetään ystävän kanssa reissuun ja silloin tahtoisin kyllä, että paino edes alkaisi numeroilla 54....saa nähdä onko tätä itsekuria vielä sen verran jäljellä. Keinothan kyllä tiedetään; syödään vähemmän ja liikutaan enemmän; TEORIASSA tosi helppoa ;) Käytännössä ei niinkään helppoa, mutta kyse on vain itsekurista....toivotaan, että sitä nyt edes yhden kerran löytyisi tarpeeksi :) Ensimmäinen kova itsekurin koetus on tietysti jo tänään; VAPPUAATTONA...heh; ei mikään hyvä päivä tehdä hyviä päätöksiä ;)

Hauskaa Vappua!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

No ei tosiaan hyvä päivä päätöksille. Mutta näin painojumituksen maailmanmestarina sanoisin, että jos vaan on sinnikäs, niin pakostihan se paino vielä jossain vaiheessa lähtee. Vaikkahan sitten välillä heittää epätoivon puolelle, mutta sinnikkyys ennen kaikkea. (uskottelen näin itselleni) :)

Soile kirjoitti...

Outi: Niin kai se on uskoteltava, että se tahti on; HITAASTI MUTTA VARMASTI;)