lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pitkä kävelylenkki

Tänään tein 12 km:n kävelylenkin aamupäivällä. Aurinko ei paistanut, mutta plussaa oli noin aste. Ihana kun kävelytiet ovat sulaneet, on niin mukava astella lähes kuivalla asfaltilla. Puolessa matkaa alkoi pikkuisen vettä satelemaan, mutta ei se tahtia haitannut; teinpä pari lyhyttä juoksuspurttiakin lenkin lomassa.Aikaa lenkillä kului 1 tunti 40 minuuttia. Kymmenen minuuttia vähemmän kuin lumisella kelillä samalla lenkillä!

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Minä en oikein tiedä, että paljonko kilometrejä eilisestä lenkistä tuli. Niitä on aika vaikea arvioida, kun kulkee vähän eri reittejä kuin suorinta tietä johonkin.

Aika mahtava lenkki tuollainen 12 km!

Soile kirjoitti...

Outi: Meillä on kaupungin kotisivuilla sellainen matkamittari, jolla voi mitata matkojen pituuksia...se on tosi kätevä:)

Outi kirjoitti...

Ja löysinhän minäkin ihan sattumalta toisen blogin kautta, että Kuntoplussalla on hieno reittisuunnittelusysteemi. Tänään siis tuli himppua vaille 6 km mittariin. :)

Soile kirjoitti...

Outi: No niin, siitä ne lenkit pitenee:) Jännä kun alkaa kävelemään pitempiäkin matkoja, niin ne ei enää tunnu ollenkaan mahdottomilta;)