torstai 29. huhtikuuta 2010

Vaikea päivä....

Tänään on oikeastaan eka kertaa koko projektin aikana tullut aivan totaalinen motivaation puutostauti:( Syyn kyllä tiedänkin; otin nimittäin puntarilla käynnissä varaslähdön huomista punnituspäivää valmistellen ja puntarin lukema oli kaikkea muuta kuin odotin....nousua, nousua! Aivan ihme juttu, koska mielestäni olen niin pysynyt kurissa tämän viikon, mutta mitä paino tekee; vain nousee! Tässä sitä nyt pyöritään siinä 56-57 niinkuin aina ennenkin; ne viimeiset 3-4 kg eivät vaan tunnu millään keinolla lähtevän. Tuntuu, että mikään ei auta:(  Karkkiakin tekee koko ajan mieli ja jo muutamassa makeisessa on monta sataa kaloria!

Oi ja voi, mistä saisi taas voimia jatkaa tätä kituuttamista?

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Iloista vappua toivottelen!

Motivaatio ja voimat viedä homma loppuun asti on jännä juttu. Läheskaan kaikki eivät niitä löydä, mutta minä uskon, että sinulta ne voimat löytyvät.

Soile kirjoitti...

Outi: Kiitos:) Välillä vaan niin alkaa tympiin, kun syö loppujen lopuksi tosi vähän ja liikkuu kuin pieni eläin, ja tulokset ovat mitä ovat:( No täytyy vielä yrittää ottaa loppukiri ja katsoa vieläkin tarkemmin mitä tuonne suuhun laittaa:)

S kirjoitti...

Ettei vaan ongelma nimenomaan ole siinä että syöt liian vähän liikkumiseen nähden...Itse ainakin olen huomannut että jopa ei-niin-kamalan-runsas liikkuminen pistää pudotuksen jäihin jos samalla syö "kuin lintu".

Voithan vaikka kokeilla joko lisätä syömistä tai vähän vähentää liikuntaa ja katsoa mitä käy.

Soile kirjoitti...

S: Olen yrittänyt syödä noin 1200-1500 kaloria päivässä ja joinain päivinä menee kyllä reilusti ylikin. Onhan se tietysti niinkin, että kun ei ole ylipainoa, niin se tahti on vaan niiiiin hidasta:)