maanantai 26. huhtikuuta 2010

Sunnuntaileivontaa ja laiskottelua

Launtaina vietimme tyttöjen iltaa, joka sitten jatkui pikkutunneille asti ja verotti hiukan sunnuntain vireyttä;) Mitään huonoa oloa ei ollut, mutta väsymys aina vaivaa kun menee illanvietto myöhäseen...
Liikunta jäi suorittamatta ja ruokailut merkkaamatta. Mihinkään suurempaan mässäilyyn en kyllä sortunut, mitä nyt vähän suklaata ja pari Cupcakea; eka kertaa elämässä niitä taitelin;) Vieraitakin kävi ja puolet päivästä kului heidän kanssaan; kahviteltiin ja käytiin Ikeassa :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukava lukea aiheesta. Syksyllä 2009 päätin muuttaa elintapojani, kun painoa oli varkain kertynyt 10 kg liikaa. Muutama kk sitten olin päässyt tästä massasta eroon, aloittanut liikuntaa rauhallisesti, ilman stressaavaa aikataulua. Olo on tosi hyvä ja liikkumaan on mukava lähteä. Myös vatsalihakset ovat löytyneet kuin itsestään. Harrastelen kävelyä, spinningiä, työpaikan tyky-jumppaa, talvella olin joogassa. Ruokavaliota olen keventänyt kiinnittämällä huomiota hiilihydraattien määrään, mahdollisimman vähän, harkiten, perunaa, riisiä, maissia ja pastaa. Paljon salaatteja ja keittoja, säännöllinen ruokailu. Hyvältä tuntuu.

Soile kirjoitti...

Satu: Elämäntapamuutostahan nämä tällaiset nimenomaan vaativat; juuri noin; vähennetään hiilihydraattipitoisten ruokien määrää ja yleensäkin ruoan määrää lautasella, lisätään vihannesten ja hedelmien syöntiä sekä koetetaan sovittaa sitä liikuntaa muutama kerta sinne viikolle, niin kyllä ne kilot sieltä pikku hiljaa katoavat ja olokin tuntuu paljon paremmalle. Ei mitään kuuriluontoisia juttuja vaan koko loppuelämän valintoja:)