lauantai 20. helmikuuta 2010

Päivän ruokailut osaksi....

Paikallisessa Citymarketissa oli Makkara-kastike-maistiaiset ja se oli kyllä sen verran hyvää, että ostin kotiin yhden pussin em. kastikeaineksia ja yhden pussin Spagetti-kastike-aineksia.
Tein kuitenkin sen Makkara-kastikkeen possun kinkkusuikaleilla.

Paistoin marinoidut kinkkusuikaleet ja lisäsin ne ko. kastikkeeseen, joka tehtiin lisäämällä kastikejauhe maitovesiseokseen. Seurana oli keitettyjä perunoita ja porkkanoita sekä salaattia jälleen pannulla leivinpaperin päällä paahdetun vuohenjuuston ja rucolan kera. Lisäsin lautaselle myös vähän puolukkahilloa ja sinappikurkkusalaattia.
Iltapäivällä kävimme mieheni kanssa Robert Coffeessa päiväkahvilla ja hyvän painonpudotuksen ansiosta otin ihanan cappucino-juustokakku-viipaleenkin. Myös makeisia tuli tänään vähän napsittua... Illalla tulee vielä tyttäreni hellun kanssa vierailemaan ja syömme salaatteja, patonkia ja juustoja, joten tästä päivästä tulee RUNSASKALORINEN:( Pakko vaan on joskus kuitenkin herkutellakin ja uskonkin, ettei herkkupäivä silloin tällöin tätä kuuria tuhoa! Huomenna taas ruotuun:)

Tämän tarkempaa ruokalistaa ei tältä päivältä sitten tule. Mukavaa lauantaita kaikille, jotka näitä kirjoituksiani luette;)

Ei kommentteja: