sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Taka-reisien appelsiini-iho:(


Lueskelin eilen tuota VOIMAHARJOITTELUA NAISILLE-kirjaa ja siellä olikin tosi paljon mielenkiintoista luettavaa. Suosittelen todellakin hankkimaan sen, edullinen kirja ja hankintapaikka löytyy täältä. Kirjan hinta on vain 11,30 euroa + 2,90 euroa postikuluja.
Kirjassa on tosi paljon mielenkiintoista asiatietoa ja hyviä lihaskuntoliike-ohjeita selluliittien karkoittamiseen ja kauniin vartalon muotoilemiseen:)

Tuo takareisien selluliitti on minullakin suurin näkyvä ongelma;) Vaikka olen tosiaankin jo usean vuoden ajan harrastanut lihaskuntoilua; viime vuonna jopa vuoden alusta syksyyn asti noin 3 kertaa viikossa! Ja isoilla painoilla, niin että tuntuu! Silti nuo takareiden selluliitit tuntuvat olevan ja pysyvän:( Tietysti se ruokavalio on ollut vähän niin ja näin, joten se on varmasti osaltaan vaikuttanut epäonnistumiseen ko. asiassa.
Arvatkaa mikä minua pännii suuresti noissa vuoden alun Naisten lehtien jutuissa...se, että siellä on muutaman liikkeen sarja, ilman painoja ja sitten LUPAUKSIA; että kun teet tätä pari kuukautta, niin olet KESÄKSI KUNNOSSA!!
Ja se on kyllä niin tarua, kuin olla ja voi!
Siihen tarvitaan paljon enemmän! Nimimerkillä; kokemusta on!


Siis tuossa VOIMAHARJOITTELUA NAISELLE -kirjassa on aina tummalla painettuja VINKKEJÄ ja tähän asiaan liittyen siellä sanottiin Julian Felixin sanoilla näin:


"Takareisien appelsiini-ihon muokkaaminen kauniimmaksi vaatii ihonalaisen rasvan määrän vähentämistä. Selluliittiä ei valitettavasti voi hävittää kohdistetuilla harjoituksilla, mutta jos rasvaa poltetaan kaikkialta kuntoilemalla ja sopivalla ruokavaliolla, appelsiini-ihon määrä vähenee varmasti. Kyseinen menetelmä on vaihtoehdoista tehokkain. Ihmiset ovat kuitenkin yksilöitä, joten takareisien rasvakerrostuman karkoittamiseen kuluva aika vaihtelee. Selluliitin hävittämistä voi edistää juomalla runsaasti vettä päivän mittaan. Ruuassa täytyy olla runsaasti proteiineja, sillä lihakset tarvitsevat sitä kasvaakseen vahvemmiksi ja näkyvimmiksi. Täysjyvätuotteiden ja kasvisten terveelliset, kuitupitoiset hiilihydraatit ovat nekin tärkeitä. Ruuansulatuksen olisi hyvä olla nopeaa, sillä se edistää harjoittelun vaikutusta. "


SIINÄ SE ON; LYHYESTI JA YTIMEKKÄÄSTI MIKÄ AUTTAA;) EIKUN TAISTOON NÄILLÄ OHJEILLA, JOSPA NYT NE SELLULIITIT LÄHTIS SIELTÄKIN JA PÄÄSISIMME KUVASSA NÄKYVIIN "JÄLKEEN" TULOKSIIN:)

Kuva lainattu SUNSTATION.PALVELUT.POHJALAINEN.FI -sivuilta

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Toi kirja kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Itse olen aloittamassa koulujen alettua laihdutuksen ja eksyin eilen näille sivuille ja tulostelinkin TODELLA hyviä vinkkejä....
Voi kun se kirja olisi sähköisessä muodossa niin minäkin voisin tutkailla sitä.

Soile kirjoitti...

Emma: Kiva kun kävit sivuillani. Tuo kirja on kyllä tosi hyvä ja aika edullinenkin.