keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Laiskotus = Liikuntavapaapäivä


Tänään on ollut sateinen päivä ja olisi siis ollut todella HYVÄ päivä tehdä Lihaskuntoharjoittelu, joka on nyt jäänyt tämän viikon maanantaina tekemättä:( Sain jo illalla jopa treenivaatteet päälleni ja kapusin yläkertaan tarkoituksena alkaa painoja nosteleen, mutta sitten iski totaalinen LAISKUUS! En kertakaikkiaan viitsinytkään alkaa rehkimään, joten tästä päivästä tuli näköjään Liikuntavapaapäivä. Ei näytä nyt kyllä hyvältä kun huomenna on jo viikko edellisestä lihaskuntoilusta, tästä se lipsuminen taas alkaa.....
Jotenkin vain tuntuu, että kun olen puoli vuotta kohta tehnyt sitä samaa ohjelmaa, tosin painoja olen kovasti lisäillyt, niin nyt voisi tehdä jo jollain muulla ohjelmalla. Tuo Tehokiinteytys-kirjan ohjelma on vain niin helppo ja kätevä, joten täytyis jostain hankkia uusi samantyyppinen.


Ruokailut ovat kyllä pysyneet hyvin kurissa. Tein tänään aivan ihanaa kaalilaatikkoa, johon laitoin noin 700 gramman varhaiskaalin, 400 g paistijauhelihaa ja 120 g riisiä ja mausteita; mm. yhden Knorrin lihafondin.. Vähän aikaa kiehuttelin kattilassa pienessä vesitilkassa ja sitten kumosin koko hässäkän uunivuokaan ja reilun tunnin oli 200 asteen uunissa....vähän lisäsin lopussa nestettä. Oli kyllä aivan hyvää vaikka ei ollut siirappia. Tuosta kun neljäsosan söin, niin Jutta-dietin illallinen oli siinä:)

Iltapalaksi söin rahkan ja sopan sijaan Pirkka Rasvantonta Mansikkarahkaa pari eli 300 g, lisäsin molempiin 5 g vehnälesettä Jutta-dietin iltapalan mukaan.
Ravintoarvot 250 g rahkassa ja 100 g sokeritonta soppaa on lähes samat, joten soin itselleni pienen vaihtelun...

Tässä Pirkka Rasvaton mansikkarahka ravintoarvot per syömäni 300 g:
- kaloreita 150 kcal
- proteiineja 19 g
- hiilareita 14 g
- rasvoja 0 g

Tässä normirahkan 250 g + sopan 100 g ravintoarvot:
-kaloreita 151 kcal
- proteiineja 25 g
- hiilareita 12 g
- rasvoja 0,5 g

Eli ei paljon eroa, joten mielelläni syön joskus tuollaisen vähän erinmakuisen iltapalan:)

Yhteensä tänään tuli aika vähän kaloreita; vain 1119 kcal,
josta
proteiineja 119 g
hiilareita 91 g
rasvoja 28 g
kuituja 28 g

Painosta en viitsi edes ääneen puhua juhannuksen mässyttelyn jälkeen:( 
Perjantaina sen kuitenkin tänne julkaisen; toivotaan, että on siihen mennessä edes vähän normalisoitunut;)

Ei kommentteja: