maanantai 7. kesäkuuta 2010

"Mukailtu" Jutta-dietti päivä 2

Täytyy tosiaan vielä sanoa, että en aio IHAN orjallisesti noudattaa Jutan ja Bullin ruokavaliota. Poikkeuksia saattaa tulla paljonkin matkan varrella. Ainakin nämä tulen vastoin ruokavalion ohjeita itselleni sallimaan:

- Elovena pussipuurot vaikka puuro pitäisi tehdä oikeista kaurahiutaleista
- voin ottaa liha-kala- ja broileriannokseni myös marinoiduista tuotteista sekä kastikkeista
- voin käyttää myös rasvallista raejuustoa
- voin käyttää kala-annoksena myös lohta vaikka ohjeen mukaan pitäisi käyttää vain tonnikalaa vedessä
- en ota kuin 2 kpl omega 3 kapseleita päivässä vaikka pitäisi ohjeen mukaan ottaa 4 kpl
- perunan sijasta voin syödä vesiperunamuusia, jossa on nokare voitakin ;)
- voin vähän joskus pienentää annoksia, kuten tein tänään raejuuston kanssa aamulla; otin vain 90 g 

Katsotaan tuleeko näistä poikkeamista huolimatta tästä dieetistä jotain tuloksia.
Mikäli ei neljässä viikossa tapahdu mitään edistystä, niin otetaan sitten seuraavat neljä viikkoa tiukemmalla linjalla :)


Tänäänkin ostin tällaisia Marinoituja kananpojan Paistivartaita. Pakkauksessa on kätevästi 10 kpl noin 80 g palasta, joten yksi ja puoli söin näitä kerralla salaatin kanssa.

Tänään söin aamulla lounaaksi eilistä lohimedaljonkia ja illalliseksi noita kananpojan paistivartaita.

Tänään ruokavalioon tuli lihaskuntotreenin vuoksi lisää myös palautusjuoma RECO2, johon käytin 50 g jauhetta.

Yhteensä kaloreita tänään tuli 1270, 
josta
proteiineja 128 g
hiilareita 110 g
rasvoja 36 g
kuituja 15 g

Ainakin nesteet ovat tällä dietillä lähteneet vauhdilla liikkeelle; yölläkin piti käydä kolme kertaa vessassa ja tänäänkin olen tosi useasti piipahtanut vessakäynnille, vaikka olen aina yleensä juonut paljon vettä ;)

Paino oli tänä aamuna vain 56,5 kg! Aika vähän siihen nähden, että viime viikko meni aivan juhlien ja ylensyönnin merkeissä. 

3 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Varmasti saat tuloksia vaikka käytät hieman mukailtua versiota!
Miltä se palautusjuoma muuten maistuu?

Soile kirjoitti...

Taina: Niin minäkin luulen, koska kalorimäärä on kuitenkin tuossa 1200-1300 huitteissa, niin kyllähän siinä vähän vajetta kulutukseenkin jää.
Se vadelmanmakuinen Reco2-palautusjuoma maistui tosi hyvältä! Yleensä olen aina ostanut palautusjuomajauheet suklaan makuisena, mutta nyt otin tuon vadelman ja oli kyllä hyvää raikkaaseen kylmään veteen sekoitettuna:)

Soile kirjoitti...

Anu: Sulla on kyllä upeat tulokset neljän viikon dietistä! Onneksi olkoon:) Ja joo, parempi tietysti olisi itse maustaa, mutta näillä marinoidulla se ruoan laitto on helpompaa ja olen vähän huono maustaja;) Ja tarjouksetkin on pakko hyödyntää...eilenkin ostin kaksi kiloa marinoituja puoleen hintaan, kun oli eilinen päivä viimeinen käyttöpäivä;) Paistoin sitten samalla kaikki ja nyt on pariksi päiväksi perheelle edullista syötävää. Hyvä olo minulla on kyllä ollut aina näillä maustetuillakin ruoilla. Ainoastaan kun sorrun herkuttelemaan sokerisia ja muutenkin ylensyömään, niin silloin olo on tosi huono; heti alkaa vatsa kipuileen ja oikkuileen;)
Ai; lohtako saakin syödä....ajattelin vain kun siinä ohjeessa lukee, että kalana tonnikala vedessä....no lohta aion kyllä syödäkin:) Omega 3:sta tuntuu jotenkin väärältä syödä liikaa, kun siinä purkin kyljessä sanotaan, että päiväannosta ei saa ylittää....riippuu kyllä varmaan mitä omegaa syö; niissä on tosi paljon eroja EPA ja DHA-arvoissa! Toiset valmistajat eivät edes ilmoita näitä tärkeitä lukuja tuotteissaan.