tiistai 15. kesäkuuta 2010

Reissua ja ravintolaruokaa

Tänään oli vähän haastavaa yrittää miettiä noiden ruokailujen kalorimääriä, koska käytiin sekä lounaalla että illallisella Amarillossa :) Oltiin nimittäin toisella paikkakunnalla vähän muuttohommissa.

Yritin kuitenkin syödä dietin mukaan ja otin päivällä pienen Kanasalaatin, josta jätin majoneesin ja leivän syömättä. Ajattelin, että siinä oli aika lähelle 200 g salaattipuolta ja 100 g broileria.

Illalla otin Coconut Chickenin, josta raavin kastikkeet pois. Syötäväksi jäi 5 viipaletta bataattia ja varmaankin noin 150 gramman suuruinen broilerinrintafile. Annoksessa oli myös avokadosalsaa ja lämpimiä vihanneksia.
Otin annoksesta kuvan Amarillon nettisivuilta, tosin kuvassa annos on kyllä pienempi kuin mitä se oikeasti oli.

Kävin muuten tänään uudestaan INBODY-kehonkoostumusmittauksessa. Arvot olivat pysyneet lähes samana kuin kolme kuukautta sitten käydessäni eli toivomaani kehitystä ei ole...eikä kyllä ole mikään ihme, sillä onhan tässä retkahdeltu ;)

Tässä kuva tämänpäiväisestä raportista:

...ja tässä 25.3.2010 raportti:

Raportit saa isommaksi kun niitä klikkaa.

Täytyy käydä taas kolmen kuukauden päästä uudestaan, jospa sitten olisi tapahtunut kehitystäkin tämän Jutta-dietin ansiosta. Niin ja mikäli jaksan noudattaa tätä diettiä ;)

Tämän päivän ruokailut noilla arvioiduilla määrillä olisivat siis yhteensä 1066 kaloria,
josta 
proteiineja 120 g
hiilareita 90 g
rasvoja 26 g
kuituja 13 g

Syötiin tuo illallinen vasta kahdeksan aikaan, joten jätin iltapalan syömättä, kun ei ollut nälkä ja muutenkin saattaa nuo arvioinnit olla jonkin verran pielessä....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei sun ainakaan noita tuloksia kannata murehtia. Nehän ovat olleet jo aikaisemmassa mittauksessa hyvät. Olet hyvässä kunnossa, lihasta löytyy eikä rasvaakaan liiemmälti. Katsoppas montaa ikäisistäsi...ja voit olla todella tyytyväinen.

tsempaten Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Kiitos:) Niin; täytyy myöntää, ettei ne arvot tosiaankaan mitään huonoja ole, mutta ihan pikkiriikkisen tekisi mieleni parantaa ja jos pääsen tuohon painoon 54 kg, niin ehkä ne silloin olisivat tosi hyvät:)