keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Aurinkoinen pyöräilylenkki

Tänään oli mukavan aurinkoinen sää koko päivän. Hiukan tuuleskeli, eikä mihinkään hellelukemiin päästy, mutta oli mukava käydä pitkällä pyöräilylenkillä. Sykemittaria en viitsinyt tällä kertaa laittaa, mutta matkaa kertyi noin 25 kilometriä.

Ruokapuolella aamupäivä meni ihan kohtuudella, mutta iltapäivällä pakastimessa oleva Lidlin pähkinäsuklaajäätelötikkupaketti

sai minut pauloihinsa ja siitä se taas lähti; jäätelö, kanelipulla, suklaata, vaahtokarkkeja, pala täytekakkua.....jooh.... Huomenna on naapurin pikkutytön 5 v juhlat ja siellä taas herkkuja.....sitten launtaina niitä yo-juhlia...näillä mennään tämä viikko;) Maanantaina sitten ruotuun!

3 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Hei,
eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi enkä ole vielä ehtinyt lukemaan kaikkea.
Tosi isoilla käsipunteilla treenaat ja se näkyykin jo! Hienot lihakset!

Kirjoittaja kirjoitti...

Nuo kyseiset jäätelöpuikot ovat taivaallisen hyviä...ja hyvin energiaa antavia! Niitä kuluu meilläkin luvattoman usein :)

Soile kirjoitti...

Taina: Olipas mukava että eksyit tänne:) Kävin myös kurkkaamassa sinun blogisi ja pitääpä alkaa seuraileen kuinka sinä onnistut;) Koetetaan tsempata toisiamme, niin eiköhän tässä saada vartalot mukavaan muotoon;)

Kirjoittaja: Joo...liian hyviä...sortuminen on ilmeistä, kun niitä myydään 6 kpl:een pakkauksissa ja hinta oli vaivaiset 1,69 euroa per paketti eli alle 0,30 euroa/kpl! Kaloreita taitaa yhdessä olla 301!