perjantai 21. toukokuuta 2010

Viikon paino ja Crossfit-mietteitä.....

Tässä on nyt neljä kuukautta pidetty tätä Kuudessa Kuukaudessa Kiinteämmäksi projektia. Paino laski ensin mukavasti noin puolen kilon viikkovauhtia, mutta sitten onkin pari kuukautta junnattu tässä 56 -57 kilossa :(
Liikunnat on ollut kiitettävästi mukana ja ruokailutkaan eivät kovin monena päivänä ole karanneet käsistä, mutta silti paino pysyy näissä samoissa lukemissa eli tänäänkin 57 kg; sama paino kuin kaksi kuukautta sitten. Tosin väitän edelleenkin, että nyt on ylimääräistä nestettä kehossa; sen tuntee nimenomaan noina sormien turvotuksena ja luotankin, että kun näistä helteistä päästään niin kyllä tuo paino ainakin 56-numerolla alkaa;)

Ajattelin nyt muutaman päivän ennen reissua (lähden maanantaina Saksaa kohti, mikäli tuhkapilvet eivät estä lentämistä ja palaan perjantaina) kokeilla sitä Jutan ruokavaliota. Se erikoinen aamupuuro raejuustolla ja sokerittomalla marjasopalla menee ihan mukavasti alas ja oli jopa hyvääkin.

Täytyyhän tässä joku loppukiri ottaa, että saisi ne tavoitelukemat ainakin kerran tuohon puntariin ;)

Liikunnan puolella olisi tosi mukava kokeilla poikani suosittelemaa Crossfittiä. Löysin KuntoPlus -lehden sivuilta neljän viikon ohjelmankin sitä silmällä pitäen.
Täältä löytyi myös paljon mielenkiintoista Crossfitistä ja näyttäisi olevan ohjelmakin joka päivälle.
Näyttäisi aika mukavalta vaihtelulta liikuntaan ja samalla voisi kilpailla itsensä kanssa.
Soutulaitetta, jota tuossa Kuntoplus-lehden ohjelmassa tarvittiin minulla ei kyllä ole, mutta jos muuttaisi senkin 400 metrin juoksuksi...voisikohan niin tehdä?

Onko kukaan tämän lukijoista kokeillut Crossfittiä ja voisi kertoa vähän kokemuksia?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

CrossFit-saleja on Suomessakin jo useita; Hki, Tre, Pori, Lpr, Porvoo. :)