lauantai 20. helmikuuta 2010

Makoisia manteleita 10 g päivässä:)

Laihduttajan on tärkeää saada hyviä rasvoja ja pähkinät ja varsinkin mantelit ovat yksi parhaista hyvän rasvan lähteistä. Pitää vaan muistaa, että niissä on paljon kaloreita, joten vain se noin 10 g päivässä pähkinöitä tai manteleita riittää laihduttajalle päivässä.
Keho tarvitsee rasvaa solukalvojen rakentamiseen, hormonituotantoon ja rasvaliukoisten vitamiinien imeyttämiseen. Myös muistin ja oppimisen kannalta rasvat ovat tärkeitä. Aivot sisältävät rasvaa n. 70% ja varsinkin lapsille ja nuorille oikeanlaisen rasvan saanti on tärkeää.

Hyvä rasva liuottaa huonoa rasvaa. Jossain määrin tämä pätee rasvan sulatteluun kehostakin; laihtumisen onnistumiseksi tarvitaan hyviä rasvoja.

Siispä olen jo usean viikon ajan napostellut aamiaisen jälkeen noin 10 g manteleita Omega3- ja Helokkikapselien lisäksi:)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä olet ostanut tuon ruokavaa'an? Ja onko minkä hintainen? Itsellä olisi tarvetta tuollaiselle ja ostinkin yhden, mutta se paljastui todella surkeaksi. :(

Soile kirjoitti...

Kinuskin: Voi tuo on niin vanha, että en enää muista:( Tosi hyvä se kyllä onkin; punnitsee tarkkaan ja on sopivan kokoinen:)

Miia kirjoitti...

Minä popsin saksanpähkinöitä tai manteleita päivittäin :) nam :)

Ja joo.. nyt täytyy myöntää, että hurahdin blogiisi ;) <3