tiistai 4. toukokuuta 2010

Vuohenjuustoa ja parsaa


Vuohenjuusto on sitten hyvää! Lämmitin eilisiä broilerinfileitä uunin grillivastusten alla ja laitoin samaan vuokaan muutaman vuohenjuustoviipaleen grillautumaan. Lisäkkeeksi pakasteesta vielä parsaa ja kyllä oli runsas ja makoisa salaatti.


KOKO PÄIVÄN RUOKAILUT:

AAMUPALA: ruisleipä 1 viipale, chilijuusto 20 g, keittokinkku 20 g, manteli 10 g, omega 3 kapseleita 2 kpl.
(olen muuten koko vuoden joka päivä ottanut nuo omega kolmoset, mutta en ole niitä mihinkään merkannut ja niissäkin on yhteensä 37 kaloria....)
VÄLIPALA: kaneliässä pipari 3 kpl, käck-patukka 1 kpl
LOUNAS: salaatti 170 g, vuohenjuusto 50 g, broilerin rintafile 80 g, parsaa 100 g
VÄLIPALA: ruisleipä 1 viipale, juusto 15 g, parsaa 100 g
ILLALLINEN: lohi-juustopasta 150 g, näkkileipä 2 kpl, mätitahna 20 g, varrasleipä  20 g, juusto 15 g
ILTAPALA: appelsiini

KALOREITA YHTEENSÄ 1543,
josta
proteiineja 88 g
hiilareita 145 g
rasvoja 67 g
kuituja 25 g

Ei kommentteja: