tiistai 18. toukokuuta 2010

Päivän liikunnat

Tästä blogista on kyllä tullut pelkästään liikuntapäiväkirja, koska ei minulla oikeastaan mitään sen kummempaa kirjoittelemista tänne ole. Onhan se sitten joskus mukava lukea kuinka ahkerasti olen jaksanut liikkua ;) Tietenkin toivon, että tämä liikunta pysyisi minulla elämäntapana, eikä vain projektiluontoisena tempauksena.

Täytyy vielä todeta, että en olisi ikinä uskonut, että paino vaan pysyy samoissa lukemissa näillä liikuntamäärillä. Tietysti merkittävin tekijä painon pudotuksessa on se RUOKAVALIO ja olenhan minä joka päivä sortunut pieniin määriin makeisia ja tänäänkin meni pari pikkuista pullaakin. Jotenkin se herkuttelu on vaan NIIN houkuttelevaa, että en saa hillittyä itseäni tarpeeksi. Ensiksi syön ja sitten alkaa kaduttamaan ja käy niinkuin tänäänkin; pullan ja 100 g makeisten jälkeen PITKÄLLÄ pyörälenkille.....no tulipahan taas herkut kuitattua :)

Tänäänkin on tehty siis kaksi liikuntasuoritusta; aamupäivällä 25 minuutin lihaskuntosessio ja sitten vielä illalla 35 km:n pyöräilylenkki.

Pyöräilylenkillä oli sykemittari mukana ja lukemat näytti seuraavaa.
- kulutettu aika 1 h 52 min
- kalorikulutus 607 kcal
- keskisyke 132

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samanlainen makeanystävä täällä! Ruokapuoli pysyy hallussa, mutta suklaa, jäätelö ja muut ihanuudet...Ja sun painohan on ihan sopivakin. Itse sain aika kivuttomasti 5 kg pois, mutta sitten alle 58 ei mene kohtuudella ja en ole viitsinyt itseäni rääkkäämään alkaa. Olen ajatellut, että ok, tämä kait se sopiva paino on kun olo on ihan hyvä...Mutta sun liikunta säntillisyys on ihailtavaa. Hyvä kunto on aika arvokasta tavaraa sekin. Zemppiä, aina lukusilla täällä käynyt, vaikken pitkiin aikoihin kommenttia jättänytkään.

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Kiitos sinulle taas NIIN mukavasta kommentistasi:) Oletko saman pituinen kuin minä? Niin ja on tässä ainakin hyvä kunto kehittynyt näillä liikuntamäärillä, joten paljon hyvääkin tämä projekti on joka tapauksessa tuonut ja olen kyllä ihan tyytyväinen siihenkin jos saan painon pidettyä näissäkään lukemissa;)

Outi kirjoitti...

No samalla tavalla on nykyään varsinainen liikuntapäiväkirja minunkin blogini. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen 161cm pitkä. Ja alimmillaan painoni on tässä keikkunut 57.2 kiekuroissa, mutta mieluummin se pyörii tuossa 57.5-58. En aio ottaa ruuhkaa noista muutamasta kilosta, vaikka alunperin ajattelin että voisin yrittää jopa 55kg...Mutta silloin joutuisin koko ajan vahtimaan niin kovasti syömisiäni, että se rajoittaisi liikaa elämää. Siis nauttikkaamme elämästä kuitenkin...

Zinnia

Soile kirjoitti...

Outi: Sinun blogiasi on kyllä mukava seurata:)

Zinnia: No muutaman sentin olet pitempi ja saman painoinen:) Ne pari kolme viimeistä kiloa, jotka niin haluaisi myös pois, on vaan todella TIUKASSA! Mutta en minäkään masennu jos vainkin saisin edes tässä pidettyä painoni:)