maanantai 31. toukokuuta 2010

Lihaskuntoa ja pyöräilyä

Tänään oli taas mukavan aurinkoinen päivä, mutta ensimmäinen päivän liikuntasuoritus täytyi tehdä sisätiloissa eli lihaskunto-ohjelma. Lisäsin tänään taas joihinkin liikkeisiin vähän painojen määrää ja vähensin toistoja.

Tämän liikkeen olen ennen tehnyt 7,5 kg:n käsipainoilla, nyt käytin 10 kg:n painoja ja tein 3x10 toistoa:

Hauikset olen ennen tehnyt 5 kg:lla nyt tein ne 7,5 kg:llla, toistoja 10-8-8

Vipunostot sivulle tein ennen 4 kg:lla nyt 5 kg:lla ja toistoja 8-8-8


Illalla kävin vielä pyöräilemässä noin 40 minuuttia eli 15 kilometriä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys taas! Edelliseen postaukseesi viitaten kysyisin tuosta ruokavaliosta jota aioit noudattaa. Mielenkiintoinen juttu, piti käydä itsekin Jutan sivuja lukemassa, en ole ennen lukenutkaan. Keitätkö aamupalalla ihan puuron, vai pitääkö ne ryynit sotkea raejuuston ja mehukeiton sekaan. Ei sillä lienee suurempaa merkitystä kyllä ole miten laittaa. Itse en ihan noin treenatusta kropasta pidä, mutta kyllä sieltäkin voi paljon poimia oivallisia vinkkejä soveltaen itselle. Ja mielenkiintoista nähdä, miten sinulla toimii tuo juttu jos aiot sitä tosissaan noudattaa.

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Minä olen tehnyt puuron niistä Elovenan omena-kaneli-pussipuuroista. Pussi vaan tyhjennetään lautaselle ja siihen kuuma vesi päälle; helppoa ja lähes samat ravintoarvot näytti olevan kuin 45 g puurohiutaleita, joten ajattelin mennä niillä:) Siihen sitten laitan sen 100 g raejuustoa päälle ja Valion sokeroimatonta mehukeittoa ja minusta se "sotku" on vielä kaikenlisäksi ihan hyvää! Kyllä minustakin se Jutan vartalo on vähän liian lihaksikas minun makuun, mutta hänhän onkin ammattilainen ja kilpailee, joten painii ihan eri kategoriassa kuin tällainen tavallinen "tallaaja";) Muuten vain tuntui tosi "tavalliselta" ruokavaliolta ja ennenkaikkea helpolta noudattaa, joten yritän ainakin alkaa sitä suht koht tarkasti noudattamaan ensi maanantaista alkaen:)

Kirjoittaja kirjoitti...

Ihan mielettömän raskailla painoilla jaksat nostella :). Mulla on hauiksia varten 2,5 kg painot :). Yli vitosen painoja en käytä ollenkaan :D:D:D.