maanantai 14. kesäkuuta 2010

Uusi alku ;)

Viikonloppu on vietetty syöden, juoden ja elämästä nauttien!  Mukavia vieraita, joiden kanssa pelailtiin mölkkyä, golfia ja Suomi-peliä ja ei todellakaan oltu millään dietillä ;)

Tänään olen sitten taas palannut Jutta-dietin ruokalistoihin ja voin kertoa, että hyvältä tuntuu palata kunnon ruokavalioon! Vaikka herkuttelu on hauskaa, en voisi sitä kuitenkaan jatkuvasti harrastaa, onneksi!

Tänään tein lihaskuntoharjoitukseni ja lämmittelinkin ennen treeniä juosten 10 minuuttia juoksumatolla.

Tänään iltapalan jälkeen on kasassa yhteensä 1344 kaloria, josta
proteiineja 145 g
hiilareita 112 g
rasvoja 35 g
kuituja 21 g

3 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kiva, että sinusta oli mukava palata ruotuun! Itselläni hieman sama fiilis ja se on aivan uskomaton muutos entiseen.
Vieraiden kanssa olisi todella tylsä olla tiukalla dietillä, mutta hienoa, että arkeen palaaminen ei tuota vaikeuksia.

Soile kirjoitti...

Taina: Kyllä! Oikeastaan aika jännä, että sitä mättää kaikennäköistä suuhunsa kuin viimeistä päivää kun siihen on itselleen luvan antanut, mutta sitten jo parin päivän päästä alkaa jo mielettömästi tekemään mieli palata kunnon ruokavalioon:) Hyvä näin, eipä jää mässytykset päälle ja on oikeastaan vielä innokkaampi diettaamaan;)

Soile kirjoitti...

Anu: Yllättävää kyllä; ei niin kauhean huono olo, mutta tosiaan; olinhan vasta viikon ollut tällä dietillä, joten varmaan kun on useita viikkoja noin kurinalaisella dietillä, niin varmaan tulee vatsa kipeäksi mässäilystä. Liiasta makean syönnistä mulla kyllä tulee yleensä vatsa kipeäksi, mutta nyt oltiin enempi suolasen linjalla;)