torstai 10. kesäkuuta 2010

Dietin 5.päivä

Tänäänkin paino oli eilisestä laskenut 200 g ja oli aamulla tasan 56 kg!

Vähän tuli tänään pientä lipsumista diettiin, kun grillailimme illalla.  Tosin ei mitään dramaattista; vain kolme uuniperunalohkoa, yksi pieni grillattu pekoni-juusto-herkkusieni, yksi grillattu tomaatti ja 2 cm palanen jauhelivarrasta.  Pieni lautasellinen grilliherkkuja....en ole kyllä kovin ylpeä itsestäni tällä hetkellä, mutta toivotaan, että tämä ei toistu ;)


Niin ja kyllä siitä tyttären ostamasta irtokarkkipussista tuli napattua 4 pientä makeista :( No en anna tään pienen sortumisen kuitenkaan pilata tätä hyvin alkanutta diettiä. Jätän nyt dietin mukaisen iltapalan syömättä, niin vähän kompensoi tätä retkahdusta ;)

Päivän ruokailuista kertyi siis yhteensä 1429 kaloria,
josta
proteiineja 114 g
hiilareita 118 g
rasvoja 54 g
kuituja 11 g

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Ihailen suuresti sellaisia super tiukkoja laihduttajia, mutta itse harvoin sellaiseen pystyn. Olenkin yrittänyt opetella olemaan tyytyväinen vaikka olisinkin vain "good enough" (sen sijaan, että pienestä hairahduksesta luovuttaisin).
Ihan hyvältä tuo sinun ruokailusi vaikuttaa, pienen pienistä lipsumisista huolimatta.
Millainen olo sinulla muuten on? Onhan tuo Jutta-dietti kuitenkin aika tiukka.

Soile kirjoitti...

Taina: Olo on koko viikon ollut aivan loistava! Ei nälkää eikä suurempia mielihalujakaan, vaikka eilen sitä grilliruokaa vähän maistelinkin. Tänään kyllä taas mennään kunnon poikkeuksilla, kun meille tulee niin harvinaisia viikonloppuvieraita, etten oikein kehtaa olla mukana herkuttelemassa ja viiniä siemailemassa. Mutta tällaista tämä on, joskus on pakko sortua;) Kunhan ei jää päälle.....