torstai 10. kesäkuuta 2010

Dietin 4.päivä

Tänäänkin vielä on ollut tosi mukava fiilis noudattaa tätä diettiä. Aamupainokin oli taas pikkaisen pienempi kuin eilen eli 56.2 kg! Jos se tätä menoa laskee, niin hurja on vauhti :) Tosin kyllä se varmaan tässä hidastuu, kun nuo ylimääräiset nesteet ovat poistuneet.

Tänään tein iltaruoaksi nauhapastaa ja vihannesvuokaa, johon kyllä laitoin perheen miesväelle porsaanlihaa, mutta itse söin broilerin rintafilettä ja vihanneksia reilusti vihannesvuoasta. Taas vähän poikkesin Jutan ohjeista ja laitoin vihannesvuokaan Lidlistä ostetun valmiin tomaattikastikkeen; koko purkissa oli vain 300 kaloria, joten minun osuuteni oli tuosta kastikkeesta varmaan noin 60 kaloria. Tein ruoan ruskistelemalla pienessä öljytilkassa porkkanaa, bataattia, sipulia ja kesäkurpitsaa. Heitin ruskistetut vihannekset uunivuokaan ja lihat ja tomaattikastike päälle. Annoin muhia uunissa 1,5 tuntia ja nautimme vuoan nauhapastan kera. Oli hyvää!

Tämän päivän ruokailuista tuli yhteensä 1417 kaloria,
josta
proteiineja 132 g
hiilareita 130 g
rasvoja 41 g
kuituja 17 g


Liikuntana tänään käväsin juoksemassa 6 km. Aikaa kului 45 minuuttia ja kaloreita paloi 354. Keskisyke oli 160 paikkeilla ja se onkin minulla sellainen sykeraja, jossa tuntuu, että jaksais juosta pitkällekkin :) Tänä iltana ei vaan ollut aikaa pitempään lenkkiin, kun oli lähtö Sinkkuelämää-elokuvaa katsomaan. Oli kyllä ihan katsottava elokuva :)

Ei kommentteja: