keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Päivän liikunnat ja ruokalista

Ai että nyt on taas niin hyvä ote tähän hommaan! Tänään oli taas ihana syksyinen auringonpaiste ja niinpä kipaisin polkypyörän päälle ja polkaisin 20 km:n pyörälenkin. Viimeiset 8 km oli aika pystyvä vastatuuli, joka vain tehosti lenkkiä ;) Aikaa kului 1 tunti 10 minuuttia. Kaloreista ja sykkeistä ei ole dokumenttia, kun jätin sykemittarin kotiin.

Päivän ruokailutkin ovat pysyneet kurissa, vaikka kävin jopa PartyLite-kutsuilla. Siellä oli monenlaista herkkua tarjolla, mutta söin vain yhden Jaffa-keksin, hyvä minä!

Ja tässäpä kaikki päivän ateriat:

Aamulla: Kaurapuuro, raejuustoa 100 g, sokeroimaton mehukeitto 100 g, kahvi, ruispaahtoleipä 1 kpl
Lounas: Saarioisen Kana-nuudeliruukku 300 g, salaattia 200 g, 2 kpl ruisleipää, mätitahnaa, kipparijuustoa 2 viipaletta
Välipala: Jaffakeksi, kahvi
Iltapala: Maitorahka 250 g, vadelmia 100 g, vehnälese 10 g, ruisleipä 2 kpl, kipparijuusto 2 viipaletta, mätitahnaa 1 rkl


Näistä yhteensä kertyi 1481 kaloria, josta
proteiineja 95 g
hiilareita 159 g
rasvaa 50 g

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Siinä sitä vaaditaankin sisua, kun pystyy kutsuilla olemaan koskematta herkkuihin! Hyvä sinä! :)

Soile kirjoitti...

Jellona: Jep; kerran oli jo lusikka kädessä (veitseä ei ollut lähimaillakaan, kun oltiin sellaisessa neuvottelutilassa johon oli kahvit tuotu), että leikkaan siitä tosi ihanan näköisestä omenapullasta palasen, mutta sain hillittyä itseni;)

Miia kirjoitti...

Mahtavaa itsehillintää! :)

Itse pysähdyn tuollaisessa tilanteessa aina miettimään.. kumpaa haluan enemmän, maistaa hetken sitä herkkua suussani, vai muuttua ulkomuodoltani sellaiseksi mitä olen aina halunnut.. ja olla terve.. siinä tipahtaa vaaka terveyden ja ulkonäön puolella aika vikkelään :)

Taina kirjoitti...

Hyvin olet taas "ruodussa"!

Soile kirjoitti...

Jellona: Tuossa kohdassa onkin aina hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään ja niin taisin tehdä tällä kertaa;)

Taina: Joo; nyt on taas kunnon tsemppi päällä! Reilun kolmen kuukauden päästä lähdetään sinne rantalomalle, joten syytä on pitää vartalo kunnossa;)