torstai 23. syyskuuta 2010

Päivän eväät

Tämä päivä on mennyt reissatessa. Pikkuvisiitti Ouluun, joten liikunnat jäivät nyt huomiseen. Tosin jalat ja peppu ovat olleet toissapäiväisen lihaskuntotreenin ansiosta vieläkin aika kipeet! Aina kun vähän aikaa istuttuaan nousee kävelemään, on liikehdintä tosi vaivalloista;)

Ruokailut ovat pysyneet hyvin kuitenkin kurissa, no pieni pala porkkanakakkua kylässä oli pakko ottaa....mutta vain 1/4 osa koko palasta, joten ei huono sortuminen.....pakkohan sitä oli maistaa kun emäntä meitä vieraita varten oli sen pyöräyttänyt...ei kerta kaikkiaan kehdannut kokonaan kieltäytyä :/

Ja tässäpä kaikki mätöt yhdellä koolla:

Aamulla: Kaurapuuro, raejuusto 100 g, mehukeitto 100 g, kahvi

Välipala: Kahvi ja rinkeli

Lounas: Salaatti, tonnikalaa vedessä pikku purkki, kermaviilikastiketta vähän, raejuustoa 50 g

Päiväkahvi: Kahvi, pikku pala porkkanakakkua

Illallinen: Kanaa, viininlehtikääryleitä, halloumia, salaattia, tsatsikia, ohutta rieskaa 2 viipaletta (kreikkalaisessa ravintolassa)

Iltapala: Ruisleipä, mätitahna, kipparijuustoa 2 viipaletta

Yhteensä kertyi 1395 kaloria,
josta
proteiineja 87 g
hiilareita 158 g
rasvoja 43 g

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Mahtava juttu, että sait pääsi pidettyä kuitenkin niin, että otit pienemmän palan :) Hyvä hyvä! Näitä elämän pieniä päätöksiä jälleen kerran ;)

Olen itse kokenut sen niin valtavan stressaavaksi kun kaikki tuntuvat tuputtavan niitä omia kakkujaan ja keitoksiaan.. jos kieltäytyn kohteliaasti, niin useimmiten kuulen ne samat sanat.. "no voit sä nyt tämän kerran.. sua varten tein.."
Sanon vain aina takaisin, että "kuulen nuo samat sanat lähes päivittäin ja jos joka kerta suostuisin taas sen tämän kerran, niin mikäs herkkulakko se sitten olisi" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Soile! Olen käynyt edelleen täällä lueskelemassa vaikka en aina kommenttia muka kerkeä heittämäänkään. Itse olen kokeilumielessä aloittanut vähä-tai ainakin vähemmän hiilihydraattisen ruokavalion. Sillä on monet saaneet hyviä vaikutuksia, jopa laihtuneetkin vaikka rasvaa saakin syödä. Ja ihan voita...

Zinnia