perjantai 19. maaliskuuta 2010

Viikon paino

Kyllähän siinä nyt kävi niin, että tämän jo kaksi kuukautta kestäneen projektin ensimmäinen painonnousu tuli mittariin:( Siinä näkyvät viime viikon pari ravintolaruokailua ja muutenkin enemmän olen syönyt, joten arvatenkin painoon tuli nousua ja heti peräti 1 kg! On se kumma, että nuo nousut on aina kiloja, mutta viikon pudotukset vain satoja grammoja:(
Se vähän harmittaa, että ajassa mentiin takapakkia lähes kuukausi....no; ei tässä auta lannistua, päinvastoin tiukempi ensi viikko taas tiedossa:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Zemppiä! Kyllä se äkkiä lähtee takaisinpäin. Voihan tuo paino helpostikin heittää kilon suuntaan tai toiseen. Se voi jo muutaman päivän päästä olla taas kohdillaan. Positiivisesti ajatellen sehän voi olla vaikka nesteturvotusta.

Hyvää viikonloppua toivottelee Zinnia

Anonyymi kirjoitti...

Jätin jo kommentin, mutta se katosi jonnekin bittiavaruuteen...Siis zemppiä, äkkiä se siitä taas lähtee oikeaan suuntaan. Positiivisesti ajatellen sehän voi olla vaikka nesteturvotusta.

Mukavaa viikonloppua, terveisin Zinnia

Anonyymi kirjoitti...

Zemppiä, kyllä se siitä korjautuu taas oikeaan suuntaan. Yritin jo pari kertaa kommentoida, ilmoitti että kommentti julkaistu, mutta ei se vaan tullut näkyviin. Mukavaa viikonloppua, terkuin Zinnia

Anonyymi kirjoitti...

Siis sorry, nyt ne kaikki sitten yhtäkkiä ilmaantuikin. Tämä tekniikka...

Soile kirjoitti...

No olipa mukava saada noin monta kommenttia:) Kiitos paljon tsempistä. Joo ja voihan se olla tietenkin nestettäkin, kun on syönyt kaikenlaista suolaistakin:)