perjantai 5. maaliskuuta 2010

Viikon paino -300 g :)

Jälleen oli paino laskenut, tällä kertaa vain -300 g, mutta kyllähän se on selvä, että nämä viimeiset kilot ovat tiukemmassa. Hyvin on kuitenkin mennyt lähes kaksi kuukautta, kun yhtään painon nousua ei ole tarvinnut merkata, heh; ehkä sekin vielä tulee;) Toivotaan kuitenkin, että tämä itsekuri pysyy joissakin rajoissa ja repsahduksia ei yhtä enempää viikossa tulisi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienostihan tuo menee. Itselläni ainakin saattoi mennä toisinaan viikko että ei tapahtunut mitään ja sitten seuraavalla viikolla heti reilummin alas. Tahtisi on mielestäni juuri sopiva, ei mitään liian radikaalia, mikä ei sitten yleensä pysykään. Hienoa!

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Mullahan on kans pari sellaista viikkopainoa, ettei ole yhtään pudonnut, mutta olen niin iloinen siitä, että yhtään nousuakaan ei ole tarvinnut merkata. Tällä viikkovauhdilla 53 kg:n tavoitteeseen menis vielä reilu pari kuukautta, mutta varmaan se koko ajan hidastuu, joten ehkä kolmen kuukauden päästä eli toukokuun lopussa vois olla tavoite saavutettu ja sitten alkaa se saavutetun painon ylläpito, joka sekään ei ole mitään helppoa;)