tiistai 23. maaliskuuta 2010

Päivän ruokailut

Tein tänään lounaaksi maitopurkin kyljessä olevan ohjeen mukaista Kipparin Tonnikalakiusausta.
Oli mukavaa vaihtelua normikiusauksiin.
Lisäkkeenä pistelin punajuurikuutioita ja raejuustoa.
KOKO PÄIVÄN RUOKAILUT:

AAMUPALA: ruisleipä, juusto, pippurihärkä, felix-voileipäkurkku, manteli 10g
VÄLIPALA: hiihtolenkin jälkeen whey-jauheesta tehty proteiinijuoma
LOUNAS: Tonnikalakiusaus, punajuurikuutioita, raejuustoa
VÄLIPALA: vohveli hillolla kahvin kera kahvilassa, appelsiini
ILTAPALA: pikku Lidl neekeripusu 2 kpl, turkkilainen jogurtti, mansikoita, appelsiini, varrasleipä, mätitahna, juusto

KALOREITA YHTEENSÄ 1411,
josta
proteiineja 81 g
hiilareita 146 g
rasvoja 55 g
kuituja 14 g

Olen kolme päivää syönyt niin, että jää aina ainakin 500 kalorin vaje kulutukseen ja sillä tavalla mennään loppuviikko, se 1000 kaloria on vaan niin vähän, että sillä määrällä voi kerran pari viikossa mennä liikuntavapaapäivänä, mutta enempään en pysty, siitä elimistö pitää huolen;)

4 kommenttia:

Qulinaristi kirjoitti...

Siis tuohan kuulostaa hyvältä se ruokalista. Eiks se ole niin että sen mitä syö niin liikkumalla lähtee. Mutta käytköhän minus kaloreilla! := Hauska siis hyvä blogi!

Soile kirjoitti...

Qulinaristi: Kiitos kommentistasi, niitä on tosi mukava saada ja lueskella varsinkin kun niitä tulee niin harvakseen...
Koetan siis syödä 500 kaloria vähemmän päivässä kuin kulutan, jotta laihtuminen olisi sellaista puolen kilon tahtia viikossa. Sitten kun saavutan tuon 53-54 painon, niin alan syödä juuri sen verran kuin kulutan. Käytän siis apuna tuota Kalorilaskuria, johon merkkaan liikunnat ja syömiset. Kiitos vielä kovasti kun kommentoit:)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisen kuuloinen kiusaus, pitääpä kokeilla! Käyn täällä aina lueskelemassa, vaikken aina kommentoikaan. Yritän saada tartunnan tuosta sinun vireydestäsi, kun itsellä tulee noita repsahduksia niin syömisten kuin liikunnankin suhteen. Olen tuon tehokiinteytys kirjan lainannut aikoja sitten, mutta vielä odottaa avaamistaan. Muka niin työlästä alkaa opettelemaan nuo liikkeet. Mutta jospa jo tänä iltana...Ja tällä kertaa jätän vain yhden kommentin...

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Ne Kotikuntosaliliikkeet on kyllä sieltä helpoimmasta päästä liikkeitä, joten eikun treenaamaan vaan. Nyt kun rehkin liikkeitä mietin aina samalla, että muutama kuukausi niin tästä näkyy tuloksia, jaksaa..jaksaa....:D Niin ja kiitos paljon sinullekkin kun olet kommentoinut, on mukava aina huomata, että kuitenkin joku täällä käy kurkkimassakin:)