maanantai 9. kesäkuuta 2014

Juoksua ja salitreeniä

On kyllä taas niin mahdottoman hyvä fiilis kun kaikki treenit on tullut tehtyä. 12 viikon juoksuohjelmaa on nyt 2 viikkoa takana ja salitreeniä kuukauden tauon jälkeen on nyt taas tehty jo neljä viikkoa. Yhtään treeniä ei ole jäänyt väliin.

Tänään oli juoksuvapaapäivä ja tein maanantain salitreenin kotona. Yksi mikä vielä harmittaa on tuo ruokavaliossa lipsuminen ja sen vuoksi paino on ihan kauhea :( Kävin lauantaiaamuna puntarilla ja se näytti 61,8 kg! Olen koko vuoden sitä yrittänyt saada edes sinne 58 kg:n tietämille, mutta tuloksetta.... on vaan niin heikko itsekuri noiden leipien ja pullien suhteen. Viikot niinkin menee hyvin, mutta sitten viikonloppuna tulee aina herkuteltua sitä sun tätä.

Kaivoin tuolta blogin alkuajoilta kuvan, jossa blogin aloittamisaikaan tekeemäni kotisaliohjelmaa on takana noin kaksi kuukautta ja toinen kuva on otettu tänään. Näiden kuvien aikaero on siis noin neljä vuotta ja tämä päivänä paino on siis yli 5 kg enemmän :( Kovin paljon ei kuvista tuota painoeroa ehkä huomaa, mutta kun katsoo tuota samaa paitaa, niin onhan se vähän enempi löysällä tuossa vasemman puolimmaisesssa kuvassa.... Nyt on kyllä ryhdistäydyttävä ja saatava tuo painokin edes sinne 58 kg:n tietämille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Miten sinun juoksu-urakkasi on sujunut? Toivottavasti juoksemisen ilo on edelleen säilynyt. Kiva olisi taas lukea kuntoilujuttujasi. Kiitos blogista ja hyvää syksyä!

Soile kirjoitti...

10 viikkoa juoksin ihan ohjelman mukaan, nyt on vähän harventunut tahti; noin 1-2 kertaa viikossa. Levillä juoksen kyllä vielä vain sen kympin, sillä ei oikein taida sittenkään potkut riittää siihen puolikkaaseen. Toki sen voisi juosta, mutta mulla menis varmaan lähemmäs 3 tuntia, joten haluaisin juosta sen vasta sitten kun saisin paremman ajan aikaiseksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän pohjakunnonhan olet jo saanut sitten luotua. Jos vielä ei ole puolikkaan aika, niin myöhemmin sitten. Itse juoksin viimeksi keväällä puolikkaan ja harmillisesti kesä on mennyt vähän miten sattuu juoksemisen suhteen. Jostain kumman syystä minulle kesä on aina ollut haastavin aika liikkumisen suhteen, niin nurinkuriselta kuin se kuulostaakin. Jotenkin se säännöllinen liikkuminen kuitenkin toteutuu parhaiten säännöllisessä arjessa. Tsemppiä treenaamiseen!

Soile kirjoitti...

Samo tahtoo olla minullakin yleensä kesäisin; sitä laiskistuu toden teolla liikunnan suhteen. Salitreenit mulla jäikin kun kesäloma alkoi ja nyt pitäisi taas saada rytmi senkin suhteen päälle.