maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, toivottavasti uudet kujeet ;)

Uuden vuoden alku on aina jotenkin hyvä aika tehdä hyviä päätöksiä. Kestävät sitten niin kauan kuin kestävät ;) Pääasia on, että aina jaksaa yrittää! Sillä jos ei yrittäisi, niin arvaahan sen miten siinä kävisi :(

Yritän nyt taas noudattaa mahdollisimman tarkkaan Jutta diettiä ja liikunnan hoidan Tehokiinteytys-kirjan oppien mukaan, jonka jo aloitinkin ennen joulua. Tämä viikko on neljäs yksiosaisen lihaskuntotreenin mukainen ja ensi viikolla olisi tarkoitus ottaa jälleen ohjelmaan 2-osainen lihaskuntotreeni. Sitä kun tekee kolme kertaa viikossa, niin johan alkaa lihasten muoto muuttua! Tiedän kokemuksesta ;) Itsekuria vaaditaan taas roppakaupalla!

Pikkuisen on kuitenkin jo kolmen viikon treenaus kehittänyt lihaskuntoa; tein nimittäin tänään hartiapunnerrus-sarjan jo kokonaan läpi 4 kg:n painoilla! Muutenkin lisäsin taas noin kilolla painoja kaikkiin liikkeisiin. Tästä se kehittyminen taas alkaa :)

4 kommenttia:

-didi- kirjoitti...

http://snuu.blogspot.com/2012/01/haasteita-kehiin.html tule mukaan haasteeseen, joko punnerrus- tai vatsahaateisiin.. tai molempiin :)

Soile kirjoitti...

Didi: Iik; täytyy ensin vähän treenailla ennenkuin uskallan noin kovan haasteen ottaa vastaan;)

-didi- kirjoitti...

Kumpi haaste arveluttaa? Tuu messiin! Olen kertaalleen kokeillut haastetta, mutta silloin oikeilla punnerruksilla.

Kyllä sinäkin pääset treenaamalla tuon haasteen mukaan uusiin lukuihin. Minä, kenen enkka ennen haastetta oli 5, pääsin tuolloin muistaakseni lähemmäs vai kenties yli 50 punnerrukseen (kunnes sitten tuli syyt lopettaa toi juttu).

Minäkin vedän nyt naistenversioina. Tee vaikka salaa :)

Soile kirjoitti...

Didi: No vähän kumpikin; varsinkin inhoan tehdä pitkiä vatsalihassarjoja! Mutta minäpä katson jos vaikka salaa harjoittelisin. Nyt vaan tuntuu, että kun alkoi taas tuon lihaskuntoharjoittelun, niin ei enää tahtois sillä rintamalla tehdä mitään ylimääräistä ;)