maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkasta ja treeniä

Jälleen yksi liikunnan suhteen täysin onnistunut viikko.  Ruokailun suhteen ei eli viikonloppu meni taas herkuttelun merkeissä :(

Mutta hyvä, että edes nämä ohjelman mukaiset liikunnat eivät jääneet, vaan kaikki tuli suoritettua täydellisesti.

Ma - Punttitreeni 1
Ti - Kotona zumbailua youtuben tahtiin 55 min
Ke - Punttitreeni 2
To - Reipas Kävelylenkki kaupunkiin ja takaisin, yhteensä noin 1 tunti
Pe - Punttitreeni 1
La - Lepo ja herkuttelu ;)
Su - Pitkä kävelylenkki 1 h 30 min ja noin 9 km.

Tällä viikolla lupaan ja vannon, että ruokailutkin pysyvät kurissa :D

6 kommenttia:

Hannaliina kirjoitti...

Meinasi kommentoida tähän jotain rauhoittavaa, mutta päätyikin vaan istumaan hiljaa sohvannurkassaan :D Zum wohl!

Soile kirjoitti...

Hanna: No nyt on melkoinen into päällä, mutta kyllä se tästä vielä rauhoittuu :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysinkin tieni toisesta blogistasi tänne vihjeesi perusteella. Ihana blogi tämäkin ja mahtavaa, että jaksat merkkailla liikuntasuorituksiasi tänne. Tsemppiä juoksuprojektiin! Itsellä myös puolimarathon toukokuussa, tosin kokemusta on viime vuodelta jo kahdelta puolikkaalta. Siitä huolimatta sitä alusta tai ainakin melkein alusta taas lähdetään treenaamaan. Nyt jo onneksi vähän tietää, minkälaista se sitten on h-hetkellä. Nyt tavoitteena saada harjoitteluun lisää lihaskuntoa ja intervallia. Jotenkin niin helposti jämähtää juoksemaan peruslenkkejä perusvauhdilla eikä se vauhti siitä sitten kehity.

Mukavia pakkaspäivän kuntoiluja!

Soile kirjoitti...

Anonyymi: Mikä oli aikasi puolikkaalla? Meillä on tyttären kanssa vähän turhankin kunnianhimoinen tavoite; 2h! Mutta pitäähän se laittaa tavoitteet korkealle;)

Anonyymi kirjoitti...

Ekalla kerralla 2.20 ja toisella 2.10. Hyvä se on olla tavoitteet korkealla. Alussa meni yllättävän paljon aikaa ruuhkissa, jolloin juokseminen oli vähän jojoilua eikä omasta vauhdista voinut kauheasti haaveilla. Toisessa juoksussa oli sellaiset lippujuoksijat, joiden perässä pystyi juoksemaan tietyn tavoiteajan saavuttamiseksi. Se oli tosi mukava kokemus, kun ei tarvinnut itse miettiä, onko vauhti liian kova vai hidas. Sai vaan juosta. Nämä pakkaset nyt kyllä pakottavat tekemään jotain muuta kuin juoksua, mutta eihän tätä ikuisesti kestä ja onneksi kaikkea korvaavaa voi tehdä.

Soile kirjoitti...

Anonyymi: Vau; hieno kehitys ajassa:) Epäilen kyllä kovasti pääseväni siihen kahteen tuntiin, mutta kuten sanoin niin se on "tavoite";) Pakkaset on aivan sietämättömiä kun ei tosiaankaan pääse juoksentelemaan:( No; eiköhän se vielä siitä lauhdukkin!