perjantai 27. toukokuuta 2011

Tulin vain moikkaan.....

Ei mitään hyvää kerrottavaa :(

Juhlia, juhlia, juhlia on riittänyt koko kevään, joten arvannette, että tämä projekti on ollut taas täysin katkolla!

Paino on kuitenkin onneksi pysytellyt siinä 58 - 59 kg eli kai sitä jotenkin tuolla takaraivossa on se että, kaikkia tarjolla olevia herkkuja ei tarvitse syödä kilokaupalla.

Vielä ensi viikkokin menee valmistujaisjuhlien merkeissä; juhlimme keskiviikkona nuorimmaisemme ammattiin valmistumista ja siinä sivussa omat Sisustusalan Ammattitutkinnon suorittamisjuhlat.

Lauantaina on sitten parit yo-juhlat, joissa on kiva vierailla.

Jospa tähän projektiin onnistuisi täysillä taas uppoutua maanantaina 6.6......hope so ;)

Kauhea totuus on se, että ainakaan kymmeneen vuoteen ei tähän vuoden aikaan painoni ole ollut em. lukemissa vaan touko-kesäkuu on aina ennen menty 56 - 57 kg:n painossa eli tänä vuonna ei 
"kesäksi kuntoon" -projekti ole ollenkaan onnistunut :(

Jostain syystä oikea syöminen on tänä vuonna ollut jotenkin hankalampaa...en tiedä miksi. Ehkä ikäkin alkaa olla jo esteenä, kun tosiaan ilman liikuntaa minun ikäisellä ja kokoisella naisella päivittäinen kulutus on 1271 kaloria!
Eli jos syön päivässä yli 1271 kaloria enkä liiku; lihominen on väistämätöntä ja tuo 1271 kaloria on tosi vähän; se tulee jo yhdestä normaalista ruoka-annoksesta.
Siis koko ajan ruokavalioon pitäisi kiinnittää erityistä huomiota; syödä oikeita juttuja ja liikuntaakin pitäisi harrastaa joka päivä jollai tapaa....

No; toivottavasti tästä vielä noustaan...tai siis lasketaan; sitä painoa:D

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kiva kuulla susta!
Tiedän ton tunteen kun asiat eivät ole sujuneet niin kuin olisi toivonut, mutta ajattele, että silti sinulla on vain muutama kilo enemmän kuin haluaisit (vaikka tiedän, että välillä parikin kiloa voi tuntua PALJON enemmiltä!).
Ja ikävä kyllä jonkun verranahan aineenvaihdunta iän mukana hidastuu. Kaukana ovat ne päivät kun 3 päivässä kidutuskuurilla sai 3-4 kg pois.
Mukavaa kesäkuun alkua Soile!

Soile kirjoitti...

Taina: Totta turiset:) Vaikka kyllä tässä epätoivo kohta mielen valtaa...kokeilin jopa jo EASY DIET-pussikeittoja:/ Hyvältä ne maistui ja voishan sitä yrittää vaikka parin viikon startin niillä ottaa 6.6. alkaen. Tässä nyt koettaa jo kaikkia mahdollisia keinoja:D
Oikein ihanaa kesää myös sinulle:)