sunnuntai 1. elokuuta 2010

Juoksulenkkipäivä

Tänään tempasin pitkästä aikaa kahvin kanssa välipalana tuon Jutta-dietinkin salliman Profx-proteiinipatukan ja voi kamala, että sen syöminen tökki oikein kunnolla :(
Alussa vetelin niitä joka päivä ja tuntui niin makialta, mutta nyt on tullut joku aivan ihme inhotus niitä kohtaan.
Onko muilla samanlaisia tuntoja?

Väkisin pistelin tähän määrään asti elikkäs aika paljon, jotta sai päivän proteiiniarvot kuitenkin vaadittuun tasoon....mutta nuo neljä pientä palaa kyllä lensi kertakaikkiaan roskiin! 
Tätä en kyllä enää saata syödä palaakaan :(

Syömiset on tänään olleet asianmukaiset ja illalla käväsin vielä tunnin juoksulenkinkin; hyvä minä :)

Lenkin sykemittarilukemat:
- kulutettu aika 63 minuuttia
- kalorikulutus 443 kcal
- keskisyke 153

8 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Se on tosiaan jännä, miten jotain voi syödä pitkät ajat ja sitten yhtäkkiä ei enää ollenkaan. Tuota patukkaa tosin ei ole koskaan tullut testattua.

Soile kirjoitti...

Outi: Totta! Ensin tuo tuntui aivan tosi hyvältä ja nyt jo pelkkä ajatuskin sen syömisestä saa pahan olon tunteen aikaan...aika erikoista:)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ostin taannoin 2 kpl ja toinen odottaa yhä kaapissa. Minun makuuni se oli jotenkin liian "tiivistä" purtavaa, eikä kyllä tullut mitään himoa. Hyvä jos saan sen toisen joskus syötyä...

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Ai sinä huomasit heti, että ei ole oikein maulla;) Minä niitä muutaman viikon ihan innolla pistelin ja tykkäsinkin...mutta nyt jää mullakin yksi kyllä kaappiin odottamaan lahjoitusta jollekkin muulle uhrille:D

Nanna kirjoitti...

Noita patukoita en ole syönyt, mutta jotain Nutriletin versioita kyllä ja pahasti tökkii täälläkin. Kamalaa mönjää! :D Kiva blogi sulla muuten, nyt vasta löysin vaikka olet munkin blogissa käynyt. Tsemppiä! :)

Soile kirjoitti...

Anu: No alussa minäkin tykkäsin niistä aivan tosi paljon, mutta en ymmärrä miten ne sitten alkoivat tökkimään oikein kunnolla...

Nanna: Nutrilettejä en oo ite maistanu, mutta on niitä hyviäkin protskupatukoita, tosin niissä on sitten vähänlaisesti sitä proteiinia.
Niin ja Nanna huomasitko, että tämän on minun toinen blogi ja sitä vanhempaa blogiani sisustamisesta olet seurannut jo pitempäänkin kuten minäkin sinun blogiasi;) Tässä blogissa koetan vaan olla anonyymisti; mutta aika moni tämän blogin lukija on näköjään löytänyt tuon toisenkin blogini ja kun on joskus samoja kuvia, niin niistä sitten olen vähän paljastunutkin;)

Nanna kirjoitti...

Enpä ole yhtään tajunnut! Mutta nyt kun kerroit, niin yhdistin kyllä asioita päässäni! Onpa tyhmä olo. :D

Soile kirjoitti...

Nanna: No eihän sitä välttämättä huomaa, jos ei ole katsonut noita vanhempia postauksia;) Näitä blogeja on niin pilvin pimein, ettei kaikkea hoksaa välttämättä yhdistää:)