torstai 19. elokuuta 2010

Juhlien järjestelyä ja tekosyitä

Enhän minä ole tehnytkään niinkuin suunnittelin; en siis ole noudattanutkaan tällä viikolla Jutta-diettiä muuten kuin aamupalan suhteen :( Päinvastoin; tähän asti viikko on kulunut ilman liikuntaa ja kaikkea "vääränlaista" tuotetta on mennyt suustakin alas; hodareita, namuja, kakkua ja taas kakkua jne.

Kaupoissa on juoksenneltu hankkimassa kaikkia tarvikkeita synttäreitä varten ja se on sitten muka ollut tekosyy liikunnan skippaamiseen; nimenomaan tekosyy! Olisin ihan hyvin kerennyt käydä lenkillä sen sijaan, että istun monta tuntia päivässä tämän läppärin ääressä :( Tätä ei voi kyllä kauan jatkua!

Olen kyllä jotain touhunnutkin; nimittäin askarrellut paskarrellut kaikkia kivoja juhlakoristeita; maalaillut spray -maalilla pajupalloja...

...askarrellut jänniä juttuja:


Viikot menevät kyllä niin äkkiä kun alkaa repsahtelemaan. Siitä on nimittäin jo kohta kolme viikkoa kun viimeksi tein lihaskuntotreenin; tarkalleen 18 päivää :( Edellinen oikea liikuntasuoritus on 10.8. suoritettu 24 km:n pyöräilylenkki, eli siitäkin on jo yli viikko!

Viimeistään juhlien jälkeen eli maanantaina on suunnan muututtava!

Ei kommentteja: