torstai 15. heinäkuuta 2010

Reissusta palattu :)

Nyt on Rotuaaripiknikiltä palattu ja mukava oli reissu :) Aika hyvin pysyi nautiskelut kurissa....muutama kuiva siideri tuli kumottua ja yöllä kun palattiin leirintäalueelle tuli paistettua vähän pororyynimakkaraa; nam! 

Tänään on sitten jo syöpötelty aikalailla Juttadietin ohjeiden mukaan. Aamupala asuntovaunulla oli mukana ollut pussipuuro raejuuston ja sopan kera.
Tyttären kanssa kävimme Matala-nimisessä ravintolassa lounaalla ja alla on kuvakollaasi meidän herkuista.
Vasemmalla ylhäällä on tyttären annos: Naudan ulkofilepihvi Pekoni-sipulikastikkeella ja oikealla ylhäällä minun annokseni; Caesar-salaatti, johon otin erikseen kastikkeen ja krutonkeja ei onneksi ollut kuin muutaman tosi pieni ;)
Alhaalla oikealla isossa kuvassa on sitten jälkiruoka; jäätelöä ja marjoja. Söimme sen tyttären kanssa puoliksi ja oli kyllä sekä upean näköinen että upean makuinen annos!


Tässä kuvakollaasissa on oikealla pieni vilkaisu juhlamekkooni ;) Löysin nimittäin tänään aivan upean silkkimekon tuleviin 50 v juhliini Oulun Aleksi 13:sta.
Pari muuta kuvaa kollaasissa on eilisiltä Rotuaaripiknikiltä; tanssijalka vipatti mukavasti eli tulihan sitä vähän liikuntaakin illalla tanssin muodossa Lauri Tähkän tahtiin harrastettua ;)

Vähän jännittää huominen virallinen puntaripäivä....onko paino yli vai alle 56 kg??? 

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Caesar on suursuosikkini! NAM!
Ihanan pirteä värinen tuo mekko. Tulee olemaan varmasti hyvännäköinen!

Soile kirjoitti...

Taina: Tykkäsin tosi kovasti mekosta; siinä oli juuri sitä jotain mitä olen etsinyt;)