keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Dietti jatkuu:)

Kyllä; dietti jatkuu, vaikka tänne ei ole paljon tullut raportoitua. Aamupäivät iltapäivään asti sujuu loistavasti Jutta-dietin periaatteiden mukaan....mutta illalla tulee vähän turhan paljon repsahduksia:( Eilenkin bongasin kaupassa uutta Marabous Passionhedelmä suklaata ja pakkohan sitä oli levy kotiin viedä. Ajattelin, että vain yhden palan maistan....mutta oli vaan niin superhyvää, että meni varmaan yksitoistakin palaa;)

Liikuntaa en myös ole pahemmin harrastellut. Maanantaina nyt tuli muutama tunti sitä shoppailukävelyä ja tiistaina ja tänään olen ollut molempina päivinä pari tuntia vanhemmillani tapetoimassa, joten voi kai sen joksikin liikunnaksi laskea;)

Edellisestä lihaskuntoharjoittelusta tulee huomenna kaksi viikkoa! Se ei vaan edelleenkään ole nyt maistunut:( Täytyy kyllä yrittää ryhdistäytyä senkin suhteen, sillä muuten koko puolen vuoden urakka valuu täysin hukkaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi että kuulostaa tutulta. Aamusta aina ajattelee että hyvinhän tämä syöminen menee ja iltapäivällä-illalla sokerihiiri nostaa päätään ja vaatii vähän herkkuja. Ja jos palan maistaa suklaata niin tuntuu että samahan tuo on ottaa vähän lisää, voihan sitä vaikka huomenna olla ihan herkuttomalla linjalla...Niin mukava seurata blogiasi kun on niin helppo samaistua.

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: Ei tämä kyllä todellakkaan helppoa ole;) Joskus tuntuu, että voi kun voisi edes muutaman viikon syödä kaikkea mitä haluaa! Toisaalta kuitenkin kun pitää muutaman herkkupäivän, niin alkaa jo kovasti tekemään mieli palata kunnon terveelliseen ruokavalioon. Mutta pitäähän niitä herkutteluhetkiäkin suoda itselleen, joten jatketaan samaan malliin;)