sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikko 8

Tällä viikollakaan treenit ei ihan suunnitelman mukaan menneet; syynä työmatka pohjoiseen. Maanantaina tein kuitenkin kaksiosaisesta lihaskunto-ohjelmastani treenin 1. Tiistaina oli vuorossa Combat. Keskiviikkona olin työmatkalla pohjoisessa, joten siltä päivältä liikunnat jäi suorittamatta. Torstaina käväsin vajaan tunnin kävelylenkin ja perjantaina tein lihaskunto-ohjelmastani treenin 2. Siinä treenissa oli eka kertaa tälle vuodelle askelkyykkyjä ja voihan vene, että on ollu lihakset kipeenä! Vielä tänäänkin on peppu ja reidet olleet niin arkoja, että tovin istumisen jälkeen on aina uusi kävelemään opettelu edessä ;)

Ruokapuoli on ollut aika retuperällä, mutta mihinkään suurempiin mässäilyihin en ole sortunut. Viikonloppu vietettiin Levillä ja siellä nyt tuli vähän hodareita ja esikoisen synttärikakkua maisteltua, mutta ei onneksi liikaa;)

Painolukema oli perjantaina kuitenkin iloisesti yllättävä; 58.1 kg!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti Soile sinun painosi tippuu, tasaisen varmasti. Eiköhän siitä saa mukavaa lisämotivaatiota, kun tulokset näkyy.

Mekin oltiin Levillä viikko, eilen juuri kotiuduttiin. Ihana paikka! Hiihdettiin ja lasketeltiin paljon ja nyt on kyllä lihakset kohtuullisen jäykkinä. Niihin maisemiin olisin voinut kyllä jäädä hiihtelemään vähän pitemmäksikin aikaan. Vaan ei auta, juoksulenkkarit on taas kaivettava esille.

Tsemppiä liikkumiseen taas Soile!

Nim. Kevääksi juoksukuntoon

Soile kirjoitti...

Kiitos tsempistä, sitä kyllä tässä projektissa tarvitaan :)

Annukka kirjoitti...

Mikähän viikko nyt mahtaa olla meneillään :)? Ei pysy enää kärryillä, mutta kymppi vissiin, koska meillä oli ysiviikolla hiihtoloma, joka meni kyllä hiihdellessä, mutta myöskin takkamakkaraa syödessä..
Ei paljon huvita vaa'alle kiivetä ;)

Sulla on paino hyvällä mallilla.

Soile kirjoitti...

No; kuten blogin päivityksistä huomaa, ei täällä kovin hyvin mene :( 1.3 oli vuoden ensimmäinen karkkipäivä ja sehän jäi taas AA-tapauksella (vai onko se AN = Anonyymit Namistit...) makeisten syönti päälle. Puntari on taas kierretty kaukaa ja tuntuma kertoo, että lukema ei kyllä enää ole 58,1 kg... Kokoilen täällä itseäni...liikunnat on kyllä ollu ihan ok. tasolla, joten ei ihan ole pelkkää syömistä kuitenkaan harrastettu.