sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viikko 6 toipilasviikko...

Vuoden kuudes viikko on mennyt vielä aika pitkälle toipilaana. Maanantaina tein kevyemmän Jutta-dietin mukaisen lihaskuntotreenin, joka tehdään ilman painoja. Parina päivänä kävelin töihin ja takaisin, josta tulee tälle viikolle pari 40 minuutin kävelysuoritusta. Perjantaina käytiin siipan kanssa kävelyllä kaupungissa lounaalla; siitä tuli sitten noin puolentoista tunnin lenkki. Siinäpä ne sitten olivatkin viikon liikuntasuoritukset; ilman painoharjoituksia. On vielä ollu niin vetämätön olo ja yskä vaivannut sen verran, että rauhalliseksi jäivät viikon liikunnat.

Ruokailut eivät myös tänä toipilasviikkona menneet oikein taiteen sääntöjen mukaan:( Keskiviikkona tuli yhteensä 1800 kaloria...syynä sortuminen pariin laskiaispullaan. Lauantaina tuli syötyä kahvilassa runsaalla kermavaahdolla ja kinuskikastikkeella kuorrutettu vohveli sekä ruokailun yhteydessä muutamaa valkosipulipatonki ja illalla vielä majoneesilla höystetty katkarapuleipä. Sunnuntainakin herkuteltiin suklaakastikkeilla höystetyillä letuilla, niinpä lauantain ja sunnuntain ruokailut jäivät päivittämättä kokonaan kiloklubiinkin.

Painolukemat tarkastelin jälleen sekä perjantaina, että lauantaina. Perjantaina aamupaino oli 58,2 kg ja lauantaina taas jostain syystä puoli kiloa enemmän eli 58,7 kg. Melkoisesti se vain vaihtelee päivätasolla, vaikka aina tyhjällä vatsalla aamusella puntarille kipuan. Lauantain painolukema on kuitenkin se mikä merkitään ylös, joten sillä taas viikko mennään.

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Niinhän siinä sitten kävi täälläkin, että plörinäksi (ihan kirjaimellisest) meni alkuun päässyt kuntokausi.
Iski joku vatsatauti, joka kyllä on vienyt niin veltoksi, että pelkkä pystyssä pysyminen tekee tiukkaa. Grr...

Toivotaan, että sulla jo tuosta lähtee noususuuntaan (ei paino, mutta muuten ;))

Soile kirjoitti...

Nuo taudit on kyllä niin viheliäisiä :( Tuntuu, että onkin liikkeellä jos ja vaikka minkä näköistä tautia ja vatsatautihan on yksi niistä rankimmista. Paranemisia myös sinulle, mulla jo pikku hiljaa alkaa yskäkin helpottaa... eiköhän tästä viimeistään ensi viikolla jo päästä taas punttien pariinkin. Tälläkin viikolla olen vain kävellyt töihin ja takaisin, että edes jotain liikettä tulis päiväohjelmaan.