perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vihdoinkin taas liikunta maistuu :)

Kyllä; tänään se tapahtui; klo 17.00 alkoi oikeasti ihan tekemään MIELI lähteä lenkille :) Kyllä se onneksi sen verran on jo tuo liikunta verissä, että parin päivä täydellinen tekemättömyys alkaa raastaa niin paljon, että luonnostaan himo liikuntaan syttyy!

Niinpä laitoin kultaiset juoksukenkäni jalkaan ja kipaisin juoksulenkille. Tarkoituksena oli juosta ensimmäistä kertaa tälle kesälle pitempi, 12 km:n lenkki. Ensimmäiset 8 km sujuivatkin nautinnolla, mutta sitten polvet alkoivat hiukan kipuileen, joten loppumatkan tein intervalleja eli juoksin täysillä muutaman tolpan välin ja sitten kävelin muutaman tolpan välin, niin että syke laski tuonne 150 tienoille. Näin se loppumatka sitten sujui ja sykemittari näytti lenkin jälkeen seuraavaa:

- kulutettu aika 1 tunti 28 min
- kalorikulutus 686 kcal
- keskisyke 162

Ruokapuolella on pysytty hyvin kurissa ja nuhteessa. Päivällä käytiin nuorimmaisen kanssa ulkona syömässä paikassa, jossa saa pizzaa ja salaatteja. Nuori mies söi tietysti pizzaa ja minä puolestaan lämpimän lohisalatin, jossa oli varmaan suurinpiirtein 200 g salaattipuolta ja 100 g lohta....majoneesit ja leivät jätin kiltisti syömättä :)

Illalla lenkin jälkeen tein ihan vain itselleni ruokaa. Käteviä tuollaiset yksittäispakatut pihvit:

Paistelin tuon pihvin ja kuumensin mikrossa Kukkavihanneksia 200 g ja sitten vielä keitin 40 g nauhapastaa. Tältä se annos sitten näytti...oli hyvää!

Tänään kun vielä iltapalan syöpäsen, tulee kaloreita yhteensä 1259,
josta
proteiineja 128 g
hiilareita 95 g
rasvoja 40 g
kuituja 21 g

On se muuten jännä, kun syö tämän Jutta-dietin mukaan, niin tuo kalorimäärähän jää tuonne alle 1300 kalorin, mutta silti ei ole minkäänlaista nälän tunnetta! Ainakaan minulla. Tietysti tässä on jujuna se, että syödään tasaisin väliajoin ja varmaan tuo suuri protsku-määrä pitää nälkää loitolla....hyvä näin :)

Ei kommentteja: