maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tositoimiin omavalmentajan kera

Nyt oon kuulkaa ottanut käyttöön jo sen viimeisenkin oljenkorren; palkkasin nimittäin omavalmentajan! Ei ne nuo läskit tunnu omilla avuilla lähtevän, joten koetetaan nyt sitten tätäkin. Olen kyllä aina vannonut, että omin avuin nää hommat hoidetaan, mutta kun ei ne hoidu. Paino vaan nousee ja nousee :(

Olen taas katsellut puntarilta 60 kg:n kieppeissä olevaa lukemaa liian kauan. Tänään paino oli aamulla 61,2 kg ja kyllähän se harmittaa kun se pääsi taas viime vuoden kevään upeasta 55 kg:n saavutuksesta kipuamaan pikku hiljaa näihin itseä häiritseviin lukemiin.

Omavalmentaja eli personal trainer saa nyt pitää huolen, että onnistun :) Otin nyt ensin sellaisen 15 kerran paketin ja tarkoituksemme on treenata yhdessä salilla 3 krt/viikossa. Se oli aika yllättävää, että muu liikunta salin päälle pitää aina tehdä matalasykkeisenä; yli 120 ei saisi syke näissä aerobisissa mennä... kuluttaa kuulemma ne saavutettavissa olevat lihakset.

Tänään aloitimme käymällä läpi "uuden elämän" ravintoni. Sain tarkat ruokailuohjeet ja mikä parasta; siinä on ihan tavallisia ruokia. Päivittäinen kalorimäärä on vähän yli
1700, joka kyllä tuntuu mielestäni aika suurelta, mutta nyt mennään valmentajan ohjeiden mukaan. Katsotaan mitä se tuo tullessaan.

Ensimmäinen yhteinen salitreenimme on 8.7. ja silloin tää homma alkaa tosissaan. Toivotaan, että tämä on se tehokas tapa sulatella selluliitit ja muotoilla kehoa kauniimmaksi. Onhan siitä kunnon lihaskuntoharjoittelusta varmaan muutakin hyötyä ;)

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa!
Ei olis munkaan lihaskuntoremppani ilman PT:tä onnistunut tai edes alkanut vuosien tauon jälkeen. (Joskaan ei mulle niitä lihaksia tullu siinä määrin kuin oli tarkoitus, ja nyt oon koko kesän taas lusmuillut, kun en malta reenata sisätiloissa. Mutta lihaskunto kyllä koheni ihan tosissaan ja se tuntui palkitsevalta).

Mulla paino pyörii tällä hetkellä 57 tietämissä ja vaikkei paljon olekaan, niin oma olo on kyllä paljon parempi, jos tosta kilon verran tippuis. ja tiedän, että se kävis erittäin helposti, kun vaan saisin aikaiseksi ottaa taas käyttöön mun oman hyvän ruokavalion (PH) ja rytmin, mutta ei oo nyt riittänyt virtaa smoothieiden värkkäämiselle, eikä oikein millekään. Oon niin väsynyt odottamaan lomaa, joka ei tunnu alkavan ikinä. Vielä kaks ja puoli viikkoa pitäis jaksaa odottaa.

Tsemppiä projektiin täältä taas!

Soile kirjoitti...

Kiitti tsempeistä. On kyllä niin kivaa hommaa kun on koko ajan tsemppari ja neuvoja vieressä. Toivotaan, että tästä saa sitten rahalle vastinetta eli kunnon tuloksia. Tosin itsestähän se on kiinni ;)
Ja älä huoli, kyllä se sinun lomasi sieltä alkaa....ainahan se on vähän paremmalla puolella kun on edessäpäin :)