lauantai 9. heinäkuuta 2016

Ensimmäinen yhteistreeni PT:n kanssa

Perjantaina 8.7. alkoi tositoimet vartalonmuokkaukseen; ensimmäinen treenipäivä yhdessä valmentajan kanssa sekä ensimmäinen ohjeiden mukainen ruokavalio-päivä.

Eka treeneillä oli lihasryhmänä selkä ja hauikset sekä lopussa vatsat. Aloitimme leuanvedoilla ja sain kuminauhan avulla niitä seitsemän kappaletta vedettyä. Olikin aika hyvä lämmittelyliike!

Aika opettelua näyttää monien liikkeiden tekniikat olevan. Esimerkiksi ylätaljan vedossa piti osata kunnolla aukaista lavat liikkeen alkuvaiheessa ja sulkea ne ennenkuin vetää taljan alas asti. No; eiköhän ne tässä vielä kaikki tekniikatkin opita kun on kuitenkin opettaja koko ajan vierellä :)

Ensi viikolle varattiin ajat maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Joka päivä klo 16. Ajattelin aina kun sää vain jotenkikaan sallii pyöräillä treeneihin ja takaisin. Siinä tulee sopivasti 10 minuutin lämmittelyt alkuun ja saman pituinen loppuveryttely.

Tänään käytiin juoksemassa Cooperin testi tyttären ja mieheni kanssa. Juoksin oman ennätykseni 2050 metriä. Vielä kun olisi saanut 150 metriä lisää, niin olisi ollut minun ikäluokassa erittäin hyvä tulos. Tytär juoksi 2500 metriä ja mieheni 2200 metriä. Kaikkien tulos oli hyvän ja erittäin hyvän rajoilla,Ei kommentteja: