torstai 14. heinäkuuta 2016

Sykemittarin kuntotesti ja treenailua

Ostin joku aika sitten Prisman alesta puoleen hintaan Polarin RCX3 sykemittarin. Onkin ollut taas tosi kiva treenailla sykemittarin kanssa. Kymmeniä vuosia vanhaa Polaria ei oo nimittäin enää vuosiin tullut kaapista lenkeille mukaan otettua. Tein mittarilla siinä olevan kuntotestin ja ihan erittäin hyvää se näytti. Tiedä sitten onko siihen luottaminen ;) Kai se kuitenkin jotain suuntaa antaa.

Eli se luku mitä siinä analysoidaan oli mulla 31. Taulukossa se on meikäläisen ikäisellä ihan tuossa juuri ja juuri Erittäin hyvän kohdalla.

Nyt on tasan viikko syöty ja treenattu omavalmentajan ohjeiden mukaan. Tuntuu kyllä, että on koko ajan syömässä kun se on se kolmen tunnin välein tahti pidettävä. Hyvin on viikko ilman lipsumisia mennyt ja pakko mennäkin.

Treenattu on nyt yhdessä kolme kertaa eli kaikki lihasryhmät on läpikäyty. On ollut kyllä tosi mukavaa treenata valmentajan kanssa. Eilen oli jalkapäivä ja kylläpä tulikin tehtyä oikein tosissaan...niin tosissaan, että treenin jälkeen iskin ilman kenkiä vessaan mennessäni jalan johonkin laitteeseen sillä seurauksella, että pikkuvarpaan viereinen varvas sai semmoisen tällin, jotta taisi vähän murtua :( Ainakin epäilen sitä, sillä niin kipeä se on. Toivottavasti nyt viikossa helpottaisi ennen seuraavaa jalkapäivää. Kenkiä siihen ei taida nyt voida tällätä, joten sandaaleilla menmään muutama päivä. Onneksi voi kuitenkin pyöräillä.

Ei kommentteja: