tiistai 22. helmikuuta 2011

Täällä ollaan taas ;)

Reissulta eilen kotiin palattu ja taas on intopinkeänä aloitettu "Terveellinen elämä". Toivotaan, että edes muutaman päivän kestäisi ;)

Koko reissun ajan olin kipeänä; kuumetta 38.5 astetta kun nousimme 9.2. Helsingissä koneeseen. Särkylääkkeillä selvittiin ja vielä on pieni nuhanpoikanen jäljellä eli koko kahden lomaviikon ajan maapallon toisella puolella olin kipeänä :( Tosin en antanut sen haitata kuin yhden päivän, jolloin jäin suosiolla lepäämään; sen verran korkealta kuume silloin tuntui.

Tänään on sitten aloitettu myös liikunta; reipas tunnin kävelylenkki reippaassa pakkasessa tuntui pienenä nipistelynä poskissa...ihanista kevätauringon säteistä huolimatta.

Koskahan sitä tohtii puntarilla käväistä?

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Todella harmi, että olit lomalla kipeä. Onneksi siitä huolimatta mitä ilmeisemmin pystyit nauttimaan lomasta. Tervetuloa takaisin!

Soile kirjoitti...

Taina: Kiitos:) Noin kauas kun joskus pääsee, niin ei auttanut alkaa potemaan sairautta;) Päivä kerrallaan loppujen lopuksi hyvinkin jaksoin kun meillä oli ohjelmassa myös aika paljon sellaista pelkkää oleskelua:)