keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Taas se on alkanut puhtaalta pöydältä :D

Niinhän se vuosi on taas alkanut niinkuin ennenkin; lupauksia riittää :D Nyt on kyllä ihan mahdoton draivi taas päällä ja syytä ollakin! Paino oli joulun jälkeen nimittäin semmoisissa lukemissa, että ei ole tainnut olla koskaan tässä vartalossa lukuunottamatta raskauksia ja synnytysten jälkeisiä kuukausia.

Tämä vuosi 2014 on ollut kymmeneen vuoteen kaikista huonoin sekä liikunnan että painon suhteen. Aina silloin tällöin on pieniä heräämisisä tullut. Kävinhän monta kuukautta alkutalvesta säännöllisesti kuntosalillakin, mutta ne ruokailut....ne on olleet ihan retuperällä.

Aloitin maanantaina 5.1. viikon täysnutrauksen; Nutrilett Smoothie aamupalaksi, välipalana patukka, päivällä pirtelö tai keitto, välipalana patukka tai pirtelö, illalla smoothie ja vielä iltapalana pirtelö. Heti yhden päivän nutrauksen jälkeen oli paino jo 62 kg :) Nyt on kolme nutrauspäivää takana ja olo on tosi hyvä! Mielihaluja ei ainakaan vielä ole tullut, sen verran on motivaatiot korkealla :) Nutrilett Smoothiet on kyllä tosi hyvänmakuisia ja patukatkin ihan menettelee, sitävastoin suklaapirtelö on aika pahaa, mutta menee sekin kun ei makustele :D

Liikkunutkin olen tosi aktiivisesti; joululahjaksi saatu aktiivisuusranneke kertoo jo yli 170000 askeleen lukua joulun jälkeen :) Olenkin kävellyt melkein joka päivä pitkiä 8 - 12 km:n lenkkejä -20 asteen pakkasistakin huolimatta.

Tällä kertaa tämä projekti kestää ja vie minut tavoitteeseen 57 kg; se on varma! Viimeistään maaliskuun lopussa tuo painolukema on oltava puntarissa ;)


Ei kommentteja: