sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Liikunnat viikolla 3 ja kahden viikon yhteiskalorimäärät

Hyvin on ruodussa pysytty, hyvä minä :) Pitkästä aikaa olen pystynyt myös ruokailut pitämään kurissa. Motivaatiot ovat edelleen huipussaan ja tosiaankin nyt on entistä vahvempi tunne siitä, että maaliin asti mennään ja varmasti!

Myös viikon liikunnat on tehty suunnitelmien ja tavoitteiden mukaan:

- ma 12.1. Liikuntavapaapäivä
- ti 13.1. Kävely 6 km; kesto 43 min.
- ke 14.1. Kävely 6,7 km; kesto 68 min. + lihaskuntotreeni
- to 15.1. Kävely 7,1 km; kesto 67 min.
- pe 16.1. Kävely juoksumatolla 45 min.
- la 17.1. Liikuntavapaapäivä 
- su 18.1. Kävely 9 km; kesto 76 min. + lihaskuntotreeni

Olen merkinnyt 5.1. alkaen kaikki ruokailuni Kiloklubi-palveluun. Ruokaillut olen Osanutraus-tyylillä eli korvaan kolme päivän ateriaa Nutrilett-tuotteilla. Aamupalaksi syön joka aamu kaurapuuron raejuustolla (100 g) ja sokeroimattomalla mehukeitolla (1 dl).

Tällä viikolla söin kolme eka päivää pelkkiä Nutrilett-tuotteita, kunnes sain tietää, että Nutrilett suosittelee syömään vähän erilaista Nutraustapaa: jos haluaa pitää ruokavaliossa Smoothiet ja patukat, niin silloin harrastetaan ns. OSANUTRAUSTA = Kolme päivän ateriaa korvataan Nutrilett-tuotteilla ja kaksi päivän ateriaa voi olla jotain muuta terveellistä niin, että yhteensä päivän kalorimäärä jää 1200 kaloriin (nopeampi pudotustahti) tai 1500 kaloriin (hitaampi pudostustahti). TÄYSNUTRAUS taas sopii sellaisille, joilla on yli 10 kg pudotettavaa ja silloin syödään ainoastaan Nutrilettin VCLD-tuotteita eli keittoja ja pirtelöitä; naiset 5 pussia päivässä ja miehet 6 pussia päivässä. Täysnutrauksessa voi keittojen ja pirtelöiden kanssa nauttia sallittuja kasviksia sen verran, että päivän kalorimäärä ei ylitä 800 kaloria (sallitut kasvikset löydät täältä). Täysnutrauksen kestoksi suositellaan ainoastaan 1-3 viikkoa (lääkärin valvonnassa jopa 16 viikkoa).

Viikon 2 nauttimani yhteiskalorimäärät:

Viikon 3 aterioideni yhteiskalorimäärät:

Ei kommentteja: