tiistai 30. joulukuuta 2014

Hyvästi vanha vuosi, tervetuloa uusi vuosi

Taas yksi vuosi on kohta takana ja se on kuulkaas menty pulleassa kunnossa :( Ei ole paino juuri käynyt alle 59 kilon! Itsekuri on ollut huonoin vuosikausiin. Liikuntaa on kyllä tullut ihan kivastikin harrastettua, mutta ruokailut ovat olleet aika ajoin täysin retuperällä. 

Pienoinen tehokkaampi yritys painon normalisointiin alkoi vielä syyskuun alussa, kun jätin kaikki sokeripitoiset tuotteet ruokavaliosta. Tätä sokerittomuutta kesti noin pari kuukautta, mutta sitten se pikkuhiljaa pääsi lipsumaan ja joulukuu meni täysin holtittmasti makeisia, pullia yms. mässäillessä. Sillä tuloksella, että puntari näytti joulunpyhien jälkeen 65 kg! Tänään kävin parin kevyemmän päivän jälkeen puntarilla tarkistamassa vieläkö luku on noin huima; no oli se vähän pienempi; 63,3 kg. Mutta aivan liikaa tähän 158 cm:n pituiseen vartaloon.

Nyt tähän on tultava lopullinen muutos! Muuten joudun uusiimaan koko vaatevaraston. Ensimmäistä kertaa on käynyt myös niin, että yhdet vanhat toppahousut eivät mene enää vyötäröstä kiinni :( Onneksi toiset toppahousut ovat aina olleet vähän reilummat ja ne juuri ja juuri mahtuvat jalkaan.

Tästä se taas alkaa; terveellinen elämä ;)

Ei kommentteja: