sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viikko 4 kalorit ja liikunnat

Viikko on taas vierähtänyt ja mukavasti terveellisen elämän tiellä:) Sekä ruokailut että liikunnat ovat sujuneet kiitettävän kurinalaisesti. Päivän kalorimääriä olen hiukan nostanut alkuperäisestä suunnitelmasta eli 1500 on raja ja se ei ole tälläkään viikolla yhtenäkään päivänä ylittynyt. Ruoan laatu on myös pysynyt sellaisena, että lähes joka päivä on Kiloklubin vihreät pallerot saatu komeaksi neljän suoraksi.


Treenitkin on tehty reippaasti. Viime sunnuntain Body Pumpin takia jätin kuitenkin maanantaina lihaskuntotreenin tekemättä ja tein sen sijaan Youtubesta löytämäni  mukavan puolen tunnin syvävenyttelyohjelman. Se olisi tarkoitus vetääkin tästä lähtien kerran viikossa jossain välissä. Torstaina pidin liikuntavapaapäivän ja sen sijaan kävin launtaina 50 minuutin juoksulenkin.

Ensi viikolla lihaskunto-ohjelmani muuttuu yksiosaisesta kaksiosaiseksi eli tehoja tulee lisää ja toivottavasti myös tuloksetkin alkavat pikku hiljaa näkyä;) Lauantai-aamun punnituspäivä näytti 59.5 kg:n lukemaa, joten eiköhän tuo paino näillä syömisillä ja liikunnoilla laske hitaasti mutta varmasti.

2 kommenttia:

Minna L kirjoitti...

Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan sun blogia ja oon nyt lukenu näitä sun postauksia tosi paljon. Mun mielestä sulla on tosi hyviä treenejä. Oon kokeillu paria sarjaa ja ne on ollu hyviä! Oon myös etsiny hyviä ruokavinkkejä ja haluisin kuulla miten sä syöt kesällä? Huomasin et Hikikinkulla on käynnissä kisa, missä pitää keksiä kesäinen herkku, joka sopii meille linjoistamme huolehtiville ;) Haluisin tosi paljon nähdä (ja maistaa:D ) millaisen herkun sä tekisit!

Aurinkoista kesää:)

PS. Toivottavasti postaat näitä reseptejä jatkossakin.

Soile kirjoitti...

Kiitos Minna kommentistasi:) Tämä minun treeniblogi on tosiaan ollut jo muutaman vuoden pidolla; välillä aktiivisemmin ja välillä vähän pitemmin tauoin. Nyt on taas kova treeni-into päällä, joten on tullut taas tänne jotain rustailtuakin. Nyt kun on taas tullut treenattua, niin yritän syödä sen Jutan dietin mukaan. Kesällä on mukava grillailla, joten sitten valitsen grilliin broileria ja vihanneksia. Enemmän pitäisi kyllä skarpata minunkin noiden napostelujen suhteen, kun paino on ja näköjään pysyy tuossa enemmän 60 kg:n plussapuolella kuin sen alla ;)