sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viikko 5 ja sairasvuoteella

Harmituksen harmitus; niin hyvin alkanut liikuntarutiini katkesi keskiviikkona alkaneeseen kuumetautiin. Maanantaina vielä tein lihaskuntotreeni 1 -ohjelman eli ensimmäisen kaksiosaisen treenin ja siihenpä ne tämänviikon lihaskunnot jäivät. Tiistaina löysin kaappien kätköistä vanhan Les Mills bodypump 29 DVD:n ja olipas vain hauskaa pitkästä aikaa treenailla vanhan tutun kamppailulajin tahtiin. Kävin nimittäin vuonna 2006 toista vuotta säännöllisesti paikallisessa jumppasalissa treenailemassa vuoroin Les Millsin Body Pumppia ja vuoroin Body Combattia. Tätä DVD:tä aletaankin kevään aikana kuluttamaan enemmänkin. Mukana DVD:llä on myös Body Combat nro 30. Enemmän mieleen on jäänytkin tuon nro 30 Combatin musiikkilista, sillä se oli aivan huikea; tuskin maltan odottaa, että pääsen fiilistelemään näiden biisien tahdissa pitkästä pitkästä aikaa:

1Apache Rocks The Bottom!Scooter
1Sombody Told MeThe Killers
2We're Not Gonna Take ItGroup X
3Shooting StarColorBox
4Rock Me AmadeusZen Dog
5Shock To The SystemBilly Idol
6Bring The NoiseDouble Dutch
7We Will Rock YouNick Skitz Remix
8ParadiseHixxy & Re-Con
9Paradise CityGuns N' Roses
10Because We BelieveAndrea Bocelli & Marco Borsato


Keskiviikkona olin vielä koko päivän töissä palellen ja yskien ja tuntuikin, että kaikki ei nyt ole ihan kohdallaan. Illalla kuume nousi peräti 39 asteeseen:( Sen jälkeen on koko viikko vietetty vaakatasossa vuoroin olohuoneen sohvalla ja vuoroin vuoteessa. Eilen mittari näytti enää 37 astetta, mutta sekin tuntuu vähän kohonneelta lämmöltä kun normaalilämpö minulla on noin 36.2 astetta. Tänään päätin kuitenkin yrittää pienen kävelylenkin tehdä, jotta vähän pääsisi taas normielämästä kiinni.

Ruokaillut olen kuitenkin edellisten viikkojen mukaisesti; alle 1500 kaloria joka päivä. Ruokahalu ei kyllä ole ihan normaaali ollut, mutta olen kuitenkin yrittänyt syödä, ettei sen vuoksi ainakaan olo heikkenisi.

Puntarilla käväsin perjantaina ja kylläpä oli mukava katsella jo 58 alkavaa lukua; 58.5 kg :) Punnituspäiväksi olen kuitenkin valinnut lauantain ja silloin se vaakalukema taas palauttikin maan pinnalle; 59.3 kg. No onhan siinäkin lasku -200 g edelliseen lauantaihin :/ Tänään paino oli 58.7 kg. Merkkaan kuitenkin aina sivupalkkiin lauantaina punnitun lukeman eli sillä mennään taas viikko.

Toivottavasti huomenna olisi voimat sen verran palanneet, että pääsen lihaskuntotreenin pariin:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, toivotaan parempaa tätä viikkoa treenien osalta:) Kuinka pitkä Soile muuten olet? Tsemppiä terveelliseen elämään:)

Anonyymi kirjoitti...

Oih, nuo taudit kyllä sekoittaa aina ikävästi hyvin sujuvat rutiinit. Ja varsinkin kuumetaudista toipuileminen vie aikaa. Toivotaan pikaista paranemista ja muista ottaa rauhallisesti kuitenkin!

t. Kevääksi juoksukuntoon

Soile kirjoitti...

Anonyymi: Juu; eiköhän tässä taas pikkuhiljaa päästä treenien pariin; eilen jo 4 km hidas kävelylenkki sujui aikas hyvin;)
Olen 158 cm pätkä;)

Kevääksi juoksukuntoon: Joo; ei tässä kyllä ihan vielä olla samassa kunnossa kuin ennen sairastumista:( Vakaa aikomus on kuitenkin yrittää tänään lihaskuntotreeni suorittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Ajattelinkin että jos olet 170 cm niin älä vain enää laihduta ;)

Soile kirjoitti...

Anonyymi: Heh, kunpa oisinkin!