sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikko 7 pikkuhiljaa paluu treenirutiineihin

Viikko 7 on pikku hiljaa palailtu liikunnan pariin; tosin vasta loppuviikosta tehokkaammin. Viikon ensimmäiset kolme päivää kävelin töihin ja takaisin eli näille päiville kirjautui 50 minuutin rauhallinen kävelylenkki. Torstai ja perjantai tuli taas jämähdettyä sohvalle :( Lauantaina otin sitten itseäni kunnolla niskasta kiinni ja kipaisin yläkerran "jumppasaliini" Combat-dvd:n pariin; tunnin tehokas taistelutreeni tuntui tosi hyvältä ja hiki virtasi. Tänään sunnuntaina kävimme isännän kanssa viikon pitkän kävelylenkin eli noin 10 km ja aikaa tähän kului puolitoista tuntia.

Huomenna olisi tarkoitus vihdoinkin palata myös punttien pariin; toivottavasti laiskuus ei nyt pääsisi taas yllättämään;)

Paino oli lauantain punnituspäivänä täysin sama kuin viikko sitten eli 58,7 kg. Viikon ruokailut pysyivät kyllä suurinpiirtein kurissa, mutta joka päivä syöty Cornetto-jäätelötuutti sai kalorimäärän kipuamaan päivittäin 1800 kalorin tietämille. En voinut kaupassa vastustaa tarjousta; 24 kpl Mansikka-cornetto-jäätelötuuttia vain 6.95 euroa! Niinpä ne ovat nyt tuolla pakastimessa houkutelleet sen verran, että yksi per päivä on tullut niitä pisteltyä; no onneksi se on jäänyt siihen yhteen ;) Juuri kuitenkin sen verran se yksikin jäätelö on päivittäistä kalorimäärää kasvattanut (230 kaloria), että painolukema ei ole voinutkaan aleta.

Ensi viikolla on ehdottomasti pidettävä kalorimäärät kurissa. Tosin edessä on parin päivän työmatka, sekä viikonloppu Levillä, joten aika haastavaa tulee ruodussa pysyminen olemaan....

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Miten nää viikot menee näin äkkiä??
Justiin mielestäni kävin täällä ja nyt olen jo taas viikon myöhässä tästäkin tekstistä :).

Vatsatauti on selätetty ja huomenna otetaan suunta kohti pohjoista. Tarkoituksena olis hiihtää, hiihtää ja hiihtää :).
Ihanaa.
Tsemppiä sinne ja tänne :)!

Soile kirjoitti...

Siis todellakin; aika menee kuin siivillä! Kiitos sinulle taas mukavasta tsemppi-viestistä. Mekin muuten ollaan tämä viikonloppu pohjoisessa; Levillä. Oletteko samoille seuduille tulossa?