lauantai 23. toukokuuta 2015

Fitfarmin Ph-dietin loppusuora

Nyt alkaa olla neljän viikon Ph-dietti suoritettu. Vielä pari päivää ja maanantaina taidan kyllä napata kokonaisen minttusuklaaleivoksen pakasteesta ;)

Ihan 100 %:sti en ole diettiä noudattanu, mutta ehkä 90 %:sti kuitenkin. Ensimmäiset pikkulipsumiset tuli kun valmistelin pojan tupaantuliaisia, jotka pidettiin lauantaina 9.5. Tuli nuoleskeltua kakkuvalmistuskipot ja maistoin pienen 2x2 cm palan suklaapiirakkaa. Juhlissa tuli myös syötyä aika reippaasti ruissipsejä kermaviilidipin kera ja menipä siinä 7 kpl suklaakuorrutettua mansikkaakin. Seuraava päivä oli äitienpäivä ja tytär valmisti minulle raakakakun, jota olen neljä palaa yhteensä syönyt pakasteesta. Tuparijuhlien jälkeen olen myös silloin tällöin ruissipsejä muutaman napannut ja syönyt kuuriin kuuluvia ruokalajeja ehkä vähän enemmänkin ja useammin kuin siinä ohjeessa on sallittu. Torstaina kävin mutkan Helsingissä ja velipojan tonnikalamajoneesi-täytteiset patonkipalat ja yksi karjalanpiirakka tuli myös herkuteltua ja leipähän ei diettiin kuuluu ;) Eilen kävin myös tyttären kanssa kahvilla ja yksi jäätelöpallo tuli kahvin kera nautiskeltua.

Siinäpä niitä "lipsumisia" ja en sitten tiedä onko kuuri minua "puhdistanut", mutta jokatapauksessa paino laski näiden neljän viikon aikana yli kolme kiloa. Tänään puntari näytti tasan 55 kg. Tuossa painossa en ole ollut vuosikymmeniin, joten tyytyväinen olen tuloksiin :) Kymmenen kiloa on joulusta paino pudonnut eli ei voi muuta kuin hymyillä....


Fitfarmin PH-dietissä on niin ihania ruokia, että moni niistä jää kyllä ruokavalioon pysyvästi. Myös vihersmoothiet jäävät pysyvästi välipalaksi. Luonnonjogurtti marjojen, hunajan ja Cocovitin Supermixin kera on myös varmasti pysyvä välipalavaihtoehto. Kahvia kuurin aikana ei ole suositeltu, mutta kuppi joskus parikin on päivässä tirpastu. Se taitaa jatkossakin riittää kahvihampaan kolotuksen poistoon.

Liikuntana koko neljän viikon ajan on ollut pelkästään reippaat kävelylenkit. Olen viisi kertaa viikossa tehnyt 40 - 45 minuutin (4-5 km) aamulenkin ennen aamupalaa, toivoen näin maksimaalista rasvanpolttoa ;)

Olo on kevyemmällä ruokavaliolla ollut ihanan energinen ja kevyt. Näillä opeilla on hyvä jatkaa terveellisen ruokavalion parissa :)

4 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Niin kivaa luettavaa Soile <3. Etenkin toi hyvä olo ja se että tästä jäi sullekin uusia juttuja vakkareiksi. Ilman ph-smoothieta ei täälläkään enää päivä lähde käyntiin :)

Soile kirjoitti...

Kiitos sulle kun vinkkasit. Tää on ihan paras dietti mitä minä olen noudattanut ja ensimmäinen dietti, jota haluaa vaan jatkaa ja jatkaa :)

Helzu kirjoitti...

Löysin blogisi lähes vahingossa ja oli kiva lukea kokemuksiasi PH-dietistä. Täytyy tutustua koko blogiin ajan kanssa :)

Soile kirjoitti...

Kiva kun löysit :) Ph-dietti oli kyllä mahtava..siitä jäi monta asiaa jokapäiväiseen ruokavalioon.