sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Dieettikuulumisia

Nyt on taas vähän laiskoteltu blogin päivittämisen suhteen, mutta diettaus on jatkunut vaihtelevalla menestyksellä. Liikuntana on ollut pelkästään tunnin kävelylenkit, joita olen tehnyt 3-5 kertaa viikossa. Kolme kertaa viikossa olen aamuisin kävellyt töihin vähän pitemmän kautta ja niin onkin kätevästi saatu jo aamusta lenkki suoritettua :)

Maaliskuu Lontoon lomineen ja muutenkin meni vähän tyylillä; "syön mitä haluan" ja painoa ei tullut tarkkailtua ollenkaan. Kunnes sitten rohkeana 20.4. hyppäsin vaakalle katsomaan totuutta silmiin ;) No ei se niin pahasti ollut mennyt kun painolukema oli tuolloin 58,3 kg.

Mielessä on kuitenkin ollut saada vielä se pienoinen loppukiri aikaan ja saavuttaa vihdoin se 55 kg. Niinpä innostuin kovasti blogiystäväni Annukan suosittelemasta Fitfarmin puhdistavasta PH-dietistä. Tällä dietillä luvataan heleämpää ihoa, vahvempia hiuksia ja selluliittienkin luvataan vähenevän. Ostin dietin ja päätin aloittaa sen vähän myöhemmin eli viikolta 18 alkaen.

Nyt diettiä on viikko takana ja olo on aivan ihana; energinen ja kevyt. Painoakin lähti eka viikolla lähes pari kiloa ja tänään vaaka näytti 56,7 kg :)

Dietin eka viikolla jokainen aamu on alkanut maukkaalla vihersmoothiella.

Kolme viikkoa vielä edessä ja tuntuu tässä vaiheessa, että läpi tämä vedetään ;)


Ei kommentteja: