torstai 13. tammikuuta 2011

Kotitreeni

Laitan tämän Jutan lanseeraaman Kotitreenin tänne muistiin. Voi sitten tehdä vaikka tämän kun on reissussa, eikä ole painoja mukana.

Tehdään kiertoharjoitteluna 2-6 kierrosta. Kierrosten määrää nostetaan lihaskunnon parantuessa. Harjoitus tehdään 2-4 kertaa viikossa.

Palautus kierrosten välissä 1-3 min

- kyykky omalla painolla x 15
- etunojapunnerrus x 15
- penkkidippi x 10-15
- supermies x 10
- vatsarutistus x 10-15
- hoover 20-30 sek.Muut liikkeet noista onkin ihan tuttuja, mutta Supermies-liikkeeseen piti hakea selitys googlettamalla:

Supermiehessä ollaan vatsallaan lattialla, kädet samassa suunnassa ylöspäin tai siis suoraan eteenpäin . nostetaan jalkoja ja hartioita samaan aikaan vähän ylöspäin.2 kommenttia:

Takaisin Minuksi kirjoitti...

Hienoa. Kiva, että laitoit muistiin. Todella käyttökelpoinen - etenkin juuri silloin kun painoja tai muita apuvälineitä ei ole saatavilla. Itse olen onnettoman huono keksimään mitään "kokonaisuuksia", vaikka liikkeitä tietäisin kuinka. Kiitos.

Soile kirjoitti...

Takaisin Minuksi: Itsellekkin piti juuri sen vuoksi laittaa tänne kun reissailee, eikä pääse sitten kotikuntosalin painonja nosteleen. Muutenkin ajattelin nyt taas laiskottelun jälkeen aloittaa tällä vähän kevyemmällä tyylillä;)